Skip to main content

Word studentredacteur voor Studentensteden!

Studentensteden is het grootste stadgerichte studentenplatform in Nederland. Met de websites Amsterdam-, Breda-, Delft-, DenBosch-, DenHaag-, Eindhoven-, Enschede-, Groningen-, Leeuwarden-, Leiden-, Maastricht-, Nijmegen-, Rotterdam-, Tilburg- en UtrechtStudentenstad.nl promoten wij steden als studentenstad.

Wij informeren maandelijks ruim 30.000 studenten over alle mogelijkheden in hun (aankomende) studentenstad. Wij bieden informatie over het vinden van een kamer, het vinden van een bijbaan, alles over studentenverenigingen, het laatste studenten nieuws en wat er allemaal te doen is in een stad.

Met een gezellig, jong en ambitieus team van (oud)studenten zorgen wij dat er elke dag nieuwe content op de websites wordt geplaatst. Wij zoeken creatieve studenten die ons team willen komen versterken om samen het platform verder uit te bouwen!

Heb jij schrijftalent? Dan zoeken we jou!
Ben jij een student? Heb jij veel liefde voor je eigen studentenstad, is schrijven je passie en ben jij op zoek naar een toffe bijbaan? We are looking for you! Als studentredacteur schrijf je blogs over de stad waar jij studeert. Je gaat op zoek naar de leukste hotspots, leerplekken en het laatste studentennieuws. Jouw bevindingen deel je in een persoonlijk blog.

Functieomschrijving
Om studenten te informeren over de mogelijkheden in een stad, hebben wij een enthousiast team van studenten die de leukste informatie voor studenten verzamelt. Wij bieden o.a.: de beste studentenkamers, een regelmatige update over de lekkerste restaurants en barretjes in jouw studentenstad, toegang tot de leukste bijbanen, het laatste studentennieuws, informatie omtrent student gerelateerde gezondheidszorg en alles wat je verder moet weten over je studententijd.

Je kunt gemiddeld 4 blogs per maand schrijven over wat jij hebt mee gemaakt en leuk vindt.

Werkzaamheden

 • op zoek gaan naar zaken die jou en andere studenten interesseren;
 • schrijven van leuke informatieve en/of amuserende blogs;
 • meedenken over leuke onderwerpen ideeen;
 • mee doen aan de blogborrels.

Gewenste vaardigheden

 • interesse in het studentenleven;
 • uitstekende beheersing van Nederlandse taal (mondeling & schriftelijk);
 • je hebt een passie voor schrijven;
 • affiniteit met online media;
 • je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een jong en enthousiast team.

Wat bieden wij

 • een groot bereik voor jouw blogs; (zowel regionaal als nationaal)
 • Je krijgt een eigen pagina waar jij jezelf kan voorstellen en waarop al jouw blogs komen te staan;
 • persuitnodigingen voor evenementen, openingen en feesten;
 • een groot zakelijk netwerk;
 • een aantrekkelijke vergoeding per geschreven blog;
 • een leuk studententeam om mee samen te werken.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Kijk dan even op onze pagina sollicitatie studentblogger en wie weet ben jij de blogger die wij zoeken! :)

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.