Skip to main content

Wat is jouw planning na de eindexamens?

Je hebt net je laatste examen afgemaakt, de zon shined en de zomerkriebels stromen door je lijf. Je bent eindelijk klaar! Dus is het hoogst tijd voor een welverdiende eindexamenviering. Maar wat staat er bij jou op de planning? Hieronder staat precies wat jij na je examens kan doen.

Organiseer zelf een feest

Er is genoeg te doen, want overal wordt er speciaal voor jou feestjes georganiseerd. Maar wat nou als je gewoon lekker zelf iets onderneemt? Organiseer een feestje thuis! Wel met toestemming van le ouders. Er is natuurlijk genoeg reden voor feest na al die examens. Vier het gezellig met je vrienden en voor een grotere aanpak, de mensen uit je klas anders heel je school. En als het niet thuis kan, kan het ergens anders wel. Toch? ;)

Vakantie

Na je examens gelijk door naar Schiphol? Waarom niet eigenlijk!? Plan een vakantie in en vier lekker feest in de zon. Om helemaal in de feeststemming te komen kan je natuurlijk ook gelijk het beste naar een bestemming waar ze voorzien zijn van top festivals en clubs. Zoals Albufeira, Ibiza en Chersonissos.

Dagje weg

Als je liever geen kater wilt hebben de volgende dag, dan kan je je ook op een lekker dagje weg voorbereiden. Zo kan je ook de opluchting van je examenstress goed uitleven. Ga lekker winkelen of lunchen in een stad waar je nooit geweest bent.

Festival

In midden juni zijn de meeste examens afgelopen. Maar juni is ook niet zomaar een maand want ja dan worden ook de leukste festivals georganiseerd. Op festivals hangt er een lekkere sfeer, iedereen ziet er mooi uit en het is mooi weer. Hier kan je ook nog mooie herinneringen delen als die nog overblijven na al die Corona’s.
Ga met je beste vrienden dansjes doen bij Amsterdam Open Air of bij OHM in Delft. Er zijn genoeg feestjes om uit te kiezen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.