Skip to main content

Waarom moet je huren bij Splash?

Splash Lease verhuurt apparaten aan studenten. Denk aan wasmachines, drogers en vaatwassers. Door de lage prijs per maand is dit voor elke student lekker betaalbaar. Dit zijn de voordelen van huren bij Splash Lease:

Een lage prijs per maand

Bij Splash huur je al vanaf €9 per maand! Als je dit bedrag deelt door al je huisgenoten, voel je daar helemaal niets van.

Groot aanbod

Weg met die berg vieze vaat die je zelf moet afwassen, je huurt natuurlijk gewoon een vaatwasser! En wie reist er nu nog heen en weer met de vieze was naar je ouderlijk huis? Dat doe je natuurlijk gewoon zelf. We hebben genoeg aanbod op onze website. Iedereen vindt een apparaat dat past bij zijn/haar huis!

Gratis bezorging en aansluiting

Heb je jouw perfecte apparaat uitgekozen? Top! Onze bezorgers komen hem gratis bij je afleveren, en sluiten hem ook nog eens kosteloos voor je aan! Je kunt hem meteen gebruiken. Hierdoor nemen we een last van je schouders af.

Leuk welkomstpakket

Je krijgt meteen een leuk welkomstpakketje van de bezorgers! Hierin zitten de eerste benodigdheden voor het onderhoud van het apparaat, en nog wat leuke dingetjes.

Oud apparaat? Geen probleem!

Hebben jullie nog een oud apparaat staan? Dan nemen onze bezorgers die meteen voor je mee. Hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken!

Reparatie nodig?

Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat het apparaat stuk is. Geen zorgen, je neemt gewoon contact met Splash Lease op, en dan regelen we het samen.

Verhuizen? Draag je contract over

Staat het contract op jouw naam en ga je verhuizen? Op onze website kun je inloggen, en daar het contract overdragen aan een andere huisgenoot. Heel makkelijk dus!

Geld verdienen

Bij ons kun je zelfs geld verdienen! Bij jouw Mijn Splash pagina staat een unieke code. Als je een vriend werft, laat je hem / haar deze code invullen. Dan krijg je zelfs geld toe!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.