Skip to main content

Waarom je als student een colbert / jasje nodig hebt!

Het colbert, een veelzijdig kledingstuk en oh zo handig om in je kledingkast te hebben. Eigenlijk moet elke student wel een colbert / jasje hebben. Waarom? Je leest het hier!

1. Perfect voor de feestdagen

Met een colbert aan, kom je altijd goed voor de dag. Dit kledingstuk is dus echt een must have voor de feestdagen. Draag een colbert met een coltrui en spijkerbroek voor een casual look. Of met een overhemd en pantalon als je chique aan het kerstdiner moet verschijnen!

2. Leuk om te geven of krijgen

Een colbert is daarnaast ontzettend leuk om te geven of krijgen. Het is namelijk een kledingstuk dat je heel lang kunt bewaren en nooit uit de mode raakt! Ik geef mijn vriend daarom eens in de zoveel tijd een mooi jasje. Op de website van een kledingopkoper kwam ik ook nog eens mooie skinny fit colberts voor een echte studentenprijs tegen. Deze chique jasjes kosten maar €12,50 terwijl ze in de winkel een stuk duurder waren. Voor twee colberts betaal je maar €20,00 dus je kunt er ook prima een aan jezelf cadeau doen ;).

3. Handig voor presentaties

Het colbert is ook bij uitstek geschikt voor presentaties van je studie. Als je zorgt dat je een professionele indruk maakt bij je docent, is de helft van je cijfer eigenlijk al binnen! Haal bij je volgende presentatie dus maar snel dat colbertje uit de kast!

4. Verzorgd bij een sollicitatie

Natuurlijk is een colbert ook megahandig voor een sollicitatie, want je wilt natuurlijk vanaf het eerste moment een goede indruk maken! Met een colbert aan zie je er meteen verzorgd en professioneel uit. Afhankelijk van de functie draag je hem wat meer casual met bijvoorbeeld een t-shirt eronder of zakelijk met een overhemd en nette schoenen.

5. Brasjasje voor op de vereniging voor maar € 10,-

Als je lid bent bij een studentenvereniging weet je hoe snel jasjes slijten. Vooral als je wel eens ‘brast’ of ‘zooit’ kan het hard gaan met je colberts. Sla dus slim in en zoek naar colberts in de aanbieding of check onze kortingsactie!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.