Skip to main content

Waar eet je de beste avocado toast in Delft?

Heerlijk om uit te brakken of gewoon als je met je vriend(in) gaat lunchen: avocado toast! Maar waar eet je de lekkerste broodjes avocado van Delft? Wij zetten onze favoriete eetcafes, lunchrooms en restaurants met avocado toast voor je op een rijtje. Mocht je je trouwens afvragen of avocado toast wel gezond is, dan is het antwoord volgens deze website in ieder geval een volmondig ja! Avocado's hebben wel een hoog gehalte aan vet en zijn daarmee calorierijk. Maar goed, je gaat natuurlijk ook geen 4 avocado toast wegwerken, toch?

 

Avocado toast - Places to be in Delft

 

1. Kek Koffiebar

Voldersgracht 27, 2611 EV Delft

Bij Kek koffiebar bestel je een heerlijke Smashed avocado sandwich voor €14,50.

 

2. Cortado Cafe

Burgwal 30, 2611 GJ Delft

Bij Cortado Cafe kun je een avocado toast bestellen voor €11,-.

 

3. TAZZ Delft

Markt 58, 2611 GW Delft

 

4. Hanno Delft

Doelenplein 7, 3611 BP Delft

 

5. Bombina Delft

Hippolytusbuurt 1, 2611 HM Delft

Bij Bombina is de avocado toast al te bestellen voor maar €9. En voor €11 krijg je er ook nog lekker een gepocheerd eitje bij!

 

Zelf avocado toast maken?

Toch te brak om uit lunchen te gaan? Dit recept van Cookie + Kate krijgt een whopping 4,9 beoordeling uit 237 reviews. Diverse tips en variatiemogelijkheden, dus hier zou je genoeg inspiratie moeten vinden om zelf de perfecte "avo toast" te maken!

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.