Skip to main content

Vul je kledingkast aan voor weinig geld!

Shoppen; je houdt ervan, of je vindt het verschrikkelijk. Het maakt niet uit aan welke kant je staat, toch wil je er altijd wel een beetje leuk bij lopen. Misschien volg je niet de laatste trends, maar trek je wel graag kleding aan die jij zelf leuk vindt. Door de jaren heen veranderd je smaak voor kledingstijl en dus kan het zomaar voorkomen dat je de laatste tijd niet meer zulke leuke kleding kunt vinden bij je standaard adresjes. Zeker als je niet van shoppen houdt, kan dit vervelend zijn. Want nu kost het nòg meer moeite. Ik beschrijf in deze blog een aantal tips om toch nog een beetje origineel voor de dag te komen.

Jouw eigen stylist

Heb je zo'n gloeiende hekel aan winkelen dat je liever nooit meer een winkel binnenstapt. Heb jij even mazzel! Er zijn bedrijven die voor jou op zoek gaan naar de leukste outfits. Outfittery is er eentje van. Je kunt jouw smaak en voorkeuren doorgeven en de stylist zoekt op afstand leuke outfits bij elkaar. Deze sturen ze in een box naar je toe en je hoeft alleen te betalen voor de kleding die je houdt! Als dat niet heerlijk klinkt... Als je wél van shoppen houdt, maar soms het overzicht verliest in de snelle (fashion)wereld waar we in leven, dan kan dit ook een uitkomst zijn om bijvoorbeeld je stijl om te gooien!

Pet laten bedrukken

Vind je het een gaaf idee dat je een uniek exemplaar van iets hebt, maar heb je niet het geld om écht dure stukken aan te schaffen. Dan heb ik een heel simpele, maar superleuke oplossing voor je: laat een pet bedrukken! Bedenk je eigen tekst, kies een lettertype en pas alle kleuren aan en je hebt een eigen unieke pet! Ook supergaaf om aan te schaffen met je vriendengroep of studentenvereniging!

Kledingruil

Je herkent het vast wel: je staat voor je kledingkast en je hebt niks om aan te trekken. Althans, zo voelt het. Onlangs ben ik begonnen met het ruilen van kleren met vriendinnen. Broeken gaan meestal niet, maar t-shirts, truien en jassen gaan prima! We geven de kleding niet aan elkaar, maar we ruilen het voor een seizoen of twee. Dan krijg je je kleding weer terug en vind je het opeens een stuk leuker! Goed voor je portemonnee, je kunt nieuwe kledingsetjes maken en je kledingkast puilt niet uit van alle nieuwe - soms onnodige - nieuwe kleren!

Als je niet van shoppen houdt, heb je veel meer vrije tijd over om andere leuke dingen te doen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.