Skip to main content

Vaderdag, maar net even anders dan normaal!

Op zondag 16 juni is het Vaderdag en dus is het tijd om alle vaders in het land in het zonnetje te zetten. Je kunt je vader natuurlijk z'n favo aftershave of een paar speciaalbiertjes geven. Maar misschien vind je het leuk om een keertje wat speciaals te doen met Vaderdag. Ik heb een aantal originele ideeën voor je bedacht waarmee je je vader deze Vaderdag kunt verrassen!

Ga op de avontuurlijke tour!

Zijn jullie wel sportief en lijkt het je leuk om samen iets te ondernemen? Wat dacht je ervan om te gaan kanoën, mountainbiken, klimmen of surfen? Het is niet alleen heel gaaf om een keer zoiets te doen met je vader in plaats van met vrienden, maar je maakt samen ook nieuwe herinneringen. Die zijn stiekem toch wel iets meer waard dan een flesje aftershave, am I right?

huur een ouderwetse auto

Gaat je vader liever met een échte wagen in plaats van met de benenwagen? Dat begrijpen we helemaal! Waarom huur je niet z'n favo auto. Of dat nou een super snelle Lamborghini is of een oude pruttelende Oldtimer. Wedden dat je vader het helemaal fantastisch vindt om hier een paar uurtjes in te kunnen rijden met jou?

Regel een proeverij

De meeste vaders zijn niet vies van een goed speciaalbiertje of een Whiskey. Regel een proeverij! Heerlijk om te doen in het zonnetje als het weer het toelaat. Je kunt het thuis organiseren, maar je kunt natuurlijk ook op internet zoeken naar een café die proeverijen regelt voor jou en je paps!

Bbq'en met het gezin én z'n beste vrienden

Na de geslaagde bierproeverij is het natuurlijk de uitgelezen kans om te bbq'en. Nodig zijn beste vrienden (en hun kinderen) uit voor een avondje goed grillen! Vaders willen op Vaderdag niets liever dan hun tijd doorbrengen met jou, maar heel veel quality time zullen ze ook niet hebben met hun vrienden. Ideaal dus om op een dag als Vaderdag alle vrienden eens bij elkaar te brengen! En laten we eerlijk zijn. Wat is er nou fijner dan tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt, lekker weer én een goede bqq. Weinig denk ik!

Regel kaartjes

Gaan jij en je vader helemaal stuk bij alle caberetiers die jullie bezoeken of op tv zien? Geef 'm een ticket naar bijvoorbeeld een stand up comedian. Plezier gegarandeerd! Is je vader niet mega fan van stand up comedian, dan kun je natuurlijk tickets kopen voor een goede band! 

Ga jij zelf een bierproeverij organiseren? Hier lees je over de lekkerste speciaalbiertjes! Misschien heb jij nog wel veel betere ideeën dan die hierboven, laat je ze dan weten?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.