Skip to main content

Tips: voordelig online tv kijken

De tijden van kabeltelevisie zijn zo goed als voorbij en we kijken steeds meer online. Via een smart tv of Chromecast kun je alles streamen op jouw tv. En dat is maar goed ook, want zo mis je nooit iets en blijf je helemaal bij! Heel leuk en handig al die abonnementen die je afsluit om bij te blijven, maar het kost ook wat. Gelukkig kun je tegenwoordig best voordelig online kijken. Zowel films en series als live tv. Ik geef je een paar tips hoe je dat kunt doen.

Films en series

Misschien spenderen we wel de meeste tijd aan het kijken van films en series op de tv. We krijgen geen genoeg van alle streamingsdiensten. Het aanbod hierop lijkt oneindig en er is elke keer weer iets nieuws. Zo raken we nooit uitgekeken! Helaas kost een abonnement best wat geld, dus het is zeker niet goedkoop. Maar heb je er al eens over nagedacht om een abonnement te delen met anderen? Bijvoorbeeld met je huisgenoten of vrienden. Het is zonde van iedereens geld om ieder voor zich een abonnement af te sluiten. Weg met die losse accounts en delen maar! Let wel even goed op de verschillende abonnementsvormen. Bij Netflix bijvoorbeeld. Daar kun je bij het ene abonnement slechts op één scherm tegelijk kijken en bij de ander op vier schermen. Wel zo eerlijk als iedereen kan kijken wanneer hij wil!

Live tv en meer

Naast de goede films en series is het ook heerlijk om gewoon tv te kijken. Lekker ouderwets, zoals vroeger! Tegenwoordig kun je live tv kijken, maar wel pauzeren en terugkijken. Ideaal, want zo hoef je niks meer te missen! Met een mega aanbod aan zenders bij bijvoorbeeld Canal Digitaal kun je al jouw favoriete programma’s kijken. En goed nieuws! Sinds deze week hebben ze ook Canal+ Series geïntroduceerd. Daarmee heb je het beste van 2 werelden, namelijk een ruim aanbod aan zenders voor live tv én toegang tot de beste Europese series. Heb je een keer zo’n dag dat je écht niet je bed uit kunt komen? Dan kijk je het lekker vanuit bed met de Canal Digitaal TV-app voor op je telefoon, laptop en tablet. 

FOX 1, 2 en 3

De echte sportliefhebbers onder ons kunnen natuurlijk geen enkele wedstrijd missen. En wat is er beter dan alle eredivisiewedstrijden live kijken? Canal Digitaal biedt een super goede aanbieding voor studenten! Samen met je huisgenoten (of alleen) kun je een voordelig abonnement afsluiten om live tv te kijken. Inclusief de handige app, films en series én FOX 1, 2 en 3. Zo kun je overal en altijd genieten van de meest spannende wedstrijden. Zelfs onderweg! Het abonnement is de eerste maand gratis (!) en maandelijks opzegbaar.  

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.