Skip to main content

Tips om gezond het eerste studiejaar door te komen

Sta jij aan het begin van je studentenleven? Dan heb je een aantal fantastische jaren voor de boeg! Je gaat de komende jaren veel studeren, maar ook veel plezier hebben. Daarnaast zal het goed voor jezelf zorgen er soms bij in schieten, daarom geven wij je in deze blog tips hoe je zo makkelijk mogelijk voor jezelf zorgt!

HBB24

HBB24 is de specialist in haar- en huidverzorging op de markt. Hier vind je alle crèmes tegen een droge huid, vette huid, maar ook heerlijke smeersels om jouw huid goed te hydrateren. Bovendien scoor je hier dat fantastische haarserum dat van die droge bos haar weer iets moois maakt. Zo bespaar je maar weer mooi op een dure kappersafspraak!

Verder kun je op deze website ook terecht voor parfum, goede hand- en nagelverzorging, make-up en natuurlijk is er ook een uitgebreid aanbod voor mannen! Houd de website in de gaten want er zijn regelmatig super goede aanbiedingen!

BOODSCHAPPEN TEGEN EEN LAGERE PRIJS

Je wekelijkse boodschappen wil je natuurlijk voor zo weinig mogelijk geld inslaan. Je kan hiervoor naar de markt gaan, voor de verse groente en fruit, maar je kunt ook de Reclamefolder app downloaden! Neem elke week even de tijd om een boodschappenlijstje te maken op basis van alle aanbiedingen. Begin bij de supermarkt waar jij het liefste je boodschappen doet. Hebben ze veel verschillende dingen voor minder geld deze week? Dan bedenk je een weekmenu om deze producten heen. 

Vervolgens kijk je tussen de aanbiedingen naar acties zoals 1+1. Eet jij in de winter graag stamppot met rookworst? Scoor dan die 1+1 aanbieding van de rookworst, die kun je lekker lang bewaren. Ditzelfde geldt natuurlijk voor potjes mais en kikkererwten, maar check ook de vriesproducten in de aanbieding. Als jij plek hebt in je vriezer is dat ook altijd een goed idee!

KLEDING KOPEN

Kleding kopen is een dure hobby, maar als je veel plezier haalt uit nieuwe kleding, dan moet je slim zijn! Zoek naar hippe outfits op apps zoals Vinted, of struin vintage winkels af. Soms doen vintage winkels ook aan kilo sales! Dan betaal je per kilo en niet per product. Je moet even goed zoeken, maar soms zitten er fantastische parels tussen.

Wil je helemaal niks uitgeven aan kleding? Verkoop dan zelf je eigen kleding en koop van dat hard verdiende geld weer nieuwe kleding. Je kan natuurlijk ook een kledingruil organiseren met vriendinnen. Spreek af dat jullie de kleding ruilen voor bijvoorbeeld twee maanden en daarna weer een nieuwe ruilronde doen. Zo heb je regelmatig nieuwe kleding, zonder dat je daar geld aan hoef uit te geven én blijft jouw kledingkast opgeruimder. Win-win-win!

Wil je een keer buiten de deur eten in Delft, maar vind je uiteten een beetje prijzig? Ga dan eens ontbijten bij een van deze lekkere ontbijtplekjes in Delft!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.