Skip to main content

OWee 2020: introductieweek in tijden van corona

Door het coronavirus mogen er tot september 2020 geen evenementen georganiseerd worden. Begin jij na de zomer met een nieuwe studie? Dan heeft deze maatregel helaas ook invloed op jouw introductieperiode. Gelukkig wordt er hard gewerkt om alle nieuwe studenten toch een onvergetelijke studiestart te geven. In deze blog lees je wat je dit jaar kunt verwachten van de introductie in Delft.

OWee Delft

De introductieperiode in Delft heet OWee. Tijdens deze introductie kun je kennismaken met de stad, andere studenten, de universiteit en de studentenverenigingen en sportverenigingen in de stad. Normaal gesproken gaat dit gepaard met een hoop gezellige feestjes en activiteiten. Helaas moeten nieuwe studenten het dit jaar doen met een aangepast programma. Maar niet getreurd! De organisatie van OWee 2020 heeft alles uit de kast gehaald om jou toch een memorabele introductie te geven!

Digitale OWee 2020

De OWee vindt dit jaar grotendeels online plaats. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus kun je meedoen met de Digitale OWee. Er worden dan allerlei online activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat jij je medestudenten en Delft als studentenstad leert kennen. Het exacte programma voor deze dagen is nog niet bekend, maar je kunt er zeker van zijn dat alle studie- en studentenverenigingen, de stad en de campus aan bod komen. 

Fysieke dagen OWee 2020

Naast het online programma worden er ook fysieke dagen georganiseerd, zodat jij toch een beetje bekend kunt raken met Delft als studentenstad. Dit offline onderdeel van de introductie vindt plaats van maandag 17 tot en met zondag 23 augustus. Uiteraard zal dit helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM gaan. Er is daarom een programma gemaakt waarbij iedere dag eerstejaars van een klein aantal studies naar de campus mogen komen. De plekken hiervoor zijn beperkt en er wordt gewerkt met inschrijvingen. Wees er dus snel bij! Het programma voor de fysieke dagen van OWee 2020 vind je op de website. Wil je op de hoogte blijven van het evenement? Houd dan de Instagrampagina van de OWee in de gaten.

Tip: denk je erover na om lid te worden van een vereniging? Houd er dan rekening mee dat de ontgroening 2020 er ook anders aan toegaat!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.