Skip to main content

Op deze plekken in Delft krijg je studentenkorting!

Als student heb je vaak niet zo veel te besteden. Je gaat voor het eerst huur betalen, moet je eigen eten kopen en geeft misschien ook wel eens te veel uit tijdens het stappen. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die met je mee leven. Hier lees je welke plekken in Delft zachte studentenprijsjes hebben.

Pathé Delft

Bij Pathé Delft krijg je als student €2 korting op het reguliere tarief. Je kunt je kaartje van tevoren online of aan de kassa kopen. Zorg wel dat je voor de zekerheid je studentenkaart meeneemt. Vind je een film buiten de deur toch nog te duur? Dan kun je natuurlijk ook altijd voor een Netflix-avondje gaan. 

De Pizzabakkers

Als je zin hebt in een lekkere studentenhap, zit je goed bij De Pizzabakkers. In dit restaurant op de Markt scoor je iedere donderdag een goedkope maaltijd. Voor slechts €12,50 krijg je een aperitief, een pizza en een drankje.

Taxi Delft

Heb jij het op een avondje stappen zo bont gemaakt dat je niet meer naar huis kunt fietsen? Of dat je je fiets zelfs helemaal kwijt bent? Dan kan Taxi Delft je uit de brand helpen. Op vertoon van je studentenkaart krijg je hier 10% korting. Zorg dus wel dat je je studentenkaart niet verliest tijdens het wilde feestje!

TU Delft Science Centre

Voor een bezoekje aan een technisch museum is Delft natuurlijk de beste plek. In het Science Centre van de TU kun je werk van onderzoekers en studenten bekijken. Als student hoef je voor een regulier bezoek niets te betalen! Het Science Centre is van dinsdag tot en met zondag geopend.

Ben je benieuwd naar meer spots waar je goedkoper uit bent als student? Houd dan onze pagina met studentenkortingen in de gaten.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.