Skip to main content

Once in a lifetime: gamen met de politie!

Een once in a life time experience: gamen met en tegen de politie. Hoe vet klinkt dat?! Dit kan binnenkort met de politie Haaglanden. Meer weten? Je leest het hieronder!

Bewijs ons je game skills en ontdek wat jij kan!

Ben jij benieuwd wat jij met jouw game skills kan bij de politie? Ontdek het tijdens het Politie Game Event op 21 januari!

Op 21 januari geven we jou de gelegenheid om met of tegen ons te gamen. Kom er achter welke skills jij hebt door te gamen en check wat jij met die skills kan doen bij de politie. Vraag meteen onze agenten en recruiters de oren van het hoofd over alles wat komt kijken bij politiewerk.

Wil je meedoen?

Deelnemers moeten natuurlijk ouder zijn dan 16 jaar.

Registreer hier.

Inloggen doe je met je Steam account, hiermee checken wij je game skills en matchen wij die met ons. Zorg dat je account op public staat voordat je inlogt. Je kan ook handmatig invoeren welke games jij het meeste speelt.

Na je inschrijving ontvang je de invite link op de mail voor onze Discord waar je alle overige info kan vinden.

Waarom gamen met de politie?

Wij komen graag in contact met spelers zoals jij, tijdens dit event zijn agenten en recruiters beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij beantwoorden niet alleen vragen over carrièremogelijkheden bij de politie maar ook over hoe wij ons verder inzetten voor de samenleving.

Superleuk toch! 

politie haaglanden

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.