Skip to main content

Nieuw in Delft: lekker eten bij Streetfood by Han

Sinds kort is Delft een restaurant met heerlijke Aziatische gerechten rijker: Streetfood by Han. Er is een uitgebreide menukaart met zowel kleinere snacks als grote gerechten. Ik ging bij ze langs om eens te proeven wat er op het menu staat.

Lekker en betaalbaar eten

Omdat ik niet zo’n keukenprinses ben, eet ik graag buiten de deur. Met een studentenbudget is dit helaas niet altijd mogelijk. Het eten bij Streetfood by Han is gelukkig lekker en betaalbaar! Het is een gezellig restaurant midden in de stad. Het is er niet heel groot, maar er is genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Bovendien kun je bij lekker weer ook buiten in de knusse tuin zitten.

Gezien de prijs van het eten had ik verwacht dat de porties wat aan de kleine kant zouden zijn. Toen het eten aankwam bleken het echter flinke borden! Ik had gekozen voor de smokey salmon poke bowl, die lekker vol verse en gezonde ingrediënten zit. Andere opties op het menu zijn bijvoorbeeld soepen, salades, bao broodjes en noodles. Daarnaast zijn er ook nog gerechten als acai bowls, kleine street food snacks en zoete hapjes. Na mijn poke bowl zat ik helaas te vol voor een toetje, maar de volgende keer ga ik zeker voor een van de ‘street food sweets’!

Aanrader!

Kortom: Streetfood by Han is een aanrader! Ook zin om een keertje van Aziatisch street food te genieten? Reserveer dan even een tafeltje via hun website, dan weet je zeker dat er plek is! Wil je de gerechten van Streetfood by Han liever in je pyjama op de bank opeten? Dat kan ook! Als je minder dan drie kilometer van het restaurant op de Oude Delft af woont, kun je het eten laten bezorgen. Bestellen kan via HanTing Delivery. Als je verder weg woont, kun je je maaltijd helaas niet laten bezorgen, maar zelf afhalen kan gelukkig wel!

Tip: in Delft zijn natuurlijk nog veel meer leuke restaurantjes te vinden. Zo zochten we eerder al de leukste vega(n) restaurantjes in Delft op!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.