Skip to main content

Net je rijbewijs gehaald? Claim de gratis ANWB Rijbewijsbox en een jaar gratis Wegenwacht Service!

Heb jij maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald? Dan heb je geluk, want wij kwamen een megagoede deal voor je tegen! Als je tussen de 18 en 25 jaar bent kan je namelijk gratis de ANWB Rijbewijsbox bestellen. En je krijgt er ook nog een jaar lang gratis Wegenwacht Service bij! Wat er allemaal in de box zit en hoe je hem bestelt? Je leest het hier!

Wat zit er in de ANWB Rijbewijsbox?

In deze box zitten allemaal handige gadgets voor in de auto en producten voor onderweg. Denk aan snacks, doekjes om het interieur van je auto schoon te maken en een USB-aansluiting, zodat je je telefoon kunt opladen. Superhandig dus en gratis!

Hoe bestel ik de ANWB Rijbewijsbox?

De ANWB Rijbewijsbox bestellen, doe je via het online formulier. Je kunt hem dan gratis afhalen bij een ANWB-winkel. Je hoeft bij de winkel alleen even je rijbewijs te laten zien, zodat zij kunnen checken of je tussen de 18 en 25 jaar bent en minder dan een jaar geleden je rijbewijs hebt gehaald. Nadat je de ANWB Rijbewijsbox online hebt aangevraagd en de box hebt opgehaald in de winkel maak je meteen een jaar gratis gebruik van Wegenwacht Service.

Wat kan ik met Wegenwacht Service?

Dit is misschien wel het grootste cadeau, want dit kost normaal €30,- per jaar tot je 25e. Met Wegenwacht Service krijg je gratis advies bij twijfelgevallen, heb je recht op pechhulp in Nederland (behalve in je woonplaats) en pechhulp als je in een geleende auto rijdt. Top deal voor studenten dus ;).

Vraag hier je ANWB Rijbewijsbox aan!

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.