Skip to main content

Moederdag in Zwolle

Op zondag 10 mei is het Moederdag, tijd om je moeder en/of oma in het zonnetje te zetten! Waar je vroeger je mooiste tekeningen maakte of shampoopakketten gaf, wil je nu misschien een keer wat origineels geven. Het is natuurlijk nog leuker om samen met je moeder wat te ondernemen, dus we hebben een aantal leuke Moederdagactiviteiten in Zwolle voor je op een rij gezet!

High Tea 

Houden jullie allebei van lekkere zoete en hartige hapjes, en zijn jullie echte theeleuten? Dan is het een superidee om haar te verwennen met een heerlijke high tea! Mijn favoriete plekje daarvoor is Villa Suikerberg! Helaas is een high tea dit jaar niet mogelijk op Moederdag zelf, maar je kunt haar natuurlijk wel een tegoedbon geven! Tijdens de high tea maak je kennis met een heerlijke quiche, een selectie aan sandwiches, huisgemaakte appelgebakjes, american brownies en vers afgebakken scones. Wat uiteraard ook niet mag ontbreken zijn pralines en bonbons! Verder kan je onbeperkt thee drinken met diverse smaakjes. Je kan aangeven dat je het als cadeau gaat geven, dan maken ze een leuke cadeaubon voor je. Superleuk om te geven én om naar uit te kijken!

Potgieterssingel 1-A, Zwolle

Filmavond op de bank

Omdat een filmavondje altijd goed is, staat deze ook op het lijstje. We kunnen niet naar de bioscoop, maar dat neemt niet weg dat een filmavondje thuis superleuk kan zijn. Voor een nieuwe, goede film koop je een film bij Pathé Thuis. Zorg voor echte bioscoopsnacks zoals nacho’s of popcorn, en geniet samen van een lekker wijntje. Ook leuk om samen met je moeder, oma en eventueel zussen te doen! Maak er een echte girlsnight van!

Picknick in het park

Houden jullie er allebei van om buiten te zijn? Maak dan heerlijke hapjes klaar, neem een kleedje en bestek mee en nodig je moeder uit om mee te gaan picknicken in het park! Zeker met mooi weer is dit een aanrader! Maak haar favoriete gerechtjes en neem een wijntje mee, succes gegarandeerd! Een van mijn favoriete parken is Park Eekhout, je kijkt hier uit op de gracht die om het centrum van Zwolle ligt. Houd uiteraard rekening met de 1,5 meter afstand als het druk is buiten!

Park Eekhout, Zwolle

All day brunch

Vroeger stond je waarschijnlijk op Moederdag al vroeg in de keuken en maakte je een ontbijtje op bed voor je moeder klaar. Mocht je dat nou allemaal wat te vroeg vinden, en wil je zelf ook een hapje mee eten? Kies dan dit jaar voor een uitgebreide brunch! Jullie kunnen zo laat als jullie willen aanschuiven, want als 't zelf organiseert bepaal jij de tijd! Je kan zelf je brunch samenstellen met verschillende kleine gerechtjes zoals quiche, gevulde eieren, mini broodjes, een wrap gerookte kipfilet of een bagel met zalm. Wil je liever wat warms? Maak dan een keuze uit een aantal warme mini broodjes met bijvoorbeeld een hamburgertje, een hotdog of een kalfvleeskroket. Ook kun je mini tosti’s, soepjes, salades, bowl’s, en pancakes maken. Dat wordt heerlijk!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.