Skip to main content

Lekker lunchen in Zwolle

Zin om een hapje te eten om bij te kletsen? Een lunchafspraak in de binnenstad? Hierbij de allerbeste plekken in Zwolle om de rommelende buik rond het middaguur te vullen! Van een makkelijke lunch tot een makkelijke, van een snelle hap tot chique lunch. Je vindt vast wat geschikts in deze lijst!

StadsCafé Blij

StadsCafé Blij behoort absoluut tot een van dé lunchhotspots in Zwolle. Het restaurant is gevestigd aan de Grote Markt. Vanaf 09.00 tot 16.00 uur kan je hier terecht voor een ontbijt of lunch. Geniet in de zomer van een heerlijke lunch op het terras of neem plaats in het sfeervolle restaurant zelf. Doordat Stadscafé Blij hun brood laat maken door de Stadsbakker van Zwolle smaken de broodjes nog lekkerder gezien deze vers gebakken zijn!

Adres: Grote Markt 13a

De Lunchwinkel

De Lunchwinkel is een bijzondere plek waar hun passie voor gastvrijheid, (h)eerlijk eten en zorg samen komen. Ze werken namelijk met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en dit maakt dit restaurant extra speciaal! Je kan genieten van een uitgebreide lunchkaart met daarop streekgebonden producten, zo proef je echt Zwolle! De Lunchwinkel heeft binnen ruim 40 zitplaatsen, met mooi weer kun je ook buiten plaats nemen op het terras!

Adres: Nieuwe Markt 12

Winkelcafé Engel

De naam zegt het al; een winkel en café in één! Je kan hier heerlijk neuzen tussen de bijzondere spulletjes en daarna een hapje eten. Winkelcafé Engel heeft een gemoedelijke uitstraling waar je kan genieten van een gezonde lunchsalade, biologisch belegde broodjes of een heerlijke fairtrade koffie of thee. Ze werken met dagverse producten en mocht je een allergie hebben? Veganistisch, suikervrij of glutenarm? Laat het weten, ze hebben altijd wel iets in de koelkast en maken het graag voor je. Café Engel is gelegen aan de markt en het begin van de winkelstraat, dus dé perfecte plaats om je dag te starten of te eindigen na het shoppen!

Adres: Grote Markt 3 

Genoeg keuze dus om eens lekker te gaan eten, eet smakelijk! Wat is jouw favoriete lunchlocatie van Zwolle? 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.