Skip to main content

Last van een winterdip? Zo kom jij dit seizoen door!

Watch out.. winter is coming. In Nederland betekent dit ‘vies’ weer, koude voeten en het OV dat platligt. Temperaturen rond het vriespunt en lange donkere avonden horen er helaas ook bij. Hoe erg we het ook proberen. Een winterslaap zit er voor ons niet in. Benieuwd hoe je de winter doorkomt? Hieronder een paar tips.

1. Just me, myself and I

Denk tijdens de winter vooral aan jezelf. Hoezo die zak pepernoten en chocoladeletters met iemand delen? Je hebt die letters S & P tenslotte voor jezelf gekocht. Want (net als elk jaar) zijn oversized sweaters helemaal in. Niet omdat deze zo cute staan. Maar zodat jij je gespekte lovehandles even kunt verstoppen ;)

2. Maak gebruik van die lange nachten.

In het bezit van een liefje? De winternachten zijn perfect voor een goed potje ‘cardio’. Niet alleen zodat je nog een extra kop warme choco kunt drinken. Maar ook omdat dit goed is voor je stress- en ontspanningslevel! Bij het hebben van seks komen vele stofjes vrij. Deze verminderen je stress en zorgen dat je makkelijker in slaap valt. Grote kans dat je s ’ochtends beter je bed uit komt. Win-win dus.  

3. Houd iedere woensdag een kerstborrel

Maakt niet uit waar. Bij je thuis. In de stad. Op je werk. Niks is leuker dan een kerstborrel. Zorg voor een voorraad Glühwein en je zit goed. Daarbij breekt de woensdag zo lekker de week.

4. Neem sneeuwvrij

Op een ochtend kijk je naar buiten en JAWEL… overal sneeuw. Alles is bedekt met een witte laag. Hoe mooi dit ook is. Je ziet jezelf vooral op je plaat gaan. Tijd voor sneeuwvrij dus! In Nederland niet een officiële reden om vrij te nemen. Maar jij kan er ook niks aan doen dat je allergisch bent voor sneeuwballen. Niks mis met een middagje onder de wol. Zo houd je de winter gegarandeerd beter vol.

5. Vooral lekker veel swipen..

Nog niet in het bezit van een lover? Maak een grote kop thee. Pak je dekentje erbij en swipen maar. Vooral op Tinder en Happn heb je groot aanbod. It may not be love.. maar wat extra warmte en gezelligheid helpt jou de winter door. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.