Skip to main content

Je badkamer opknappen in vier stappen!

Woon jij in een studentenhuis waarbij je de badkamer, keuken en wc met meerdere mensen moet delen? Hopelijk houden jullie dan een chill schoonmaakrooster bij om alles lekker schoon te houden. Hebben jij en je huisgenootjes hier niet echt weet van, dan kan je badkamer vast wel een mooie opknapbeurt gebruiken. Dit doe je heel simpel in vier stappen!

1. Flink schoonmaken

Je badkamer opknappen begint natuurlijk met een flinke schoonmaakbeurt. Vaak zijn gele kit en vieze voegen het probleem bij (oude) badkamers. Het kost je weinig geld en tijd om dit te verbeteren en kan al een enorm verschil maken. Verwijder alle kitranden in de badkamer en schrob vervolgens goed de voegen van alle tegels. Je hebt hier alleen maar water en azijn voor nodig. Als je klaar bent met het schoonmaken breng je heel makkelijk weer een nieuwe kit laag aan en klaar is kees!

2. Meer warmte

Bij een fijne en opgeknapte badkamer hoort warmte. Lekker warm de badkamer instappen en er heerlijk warm weer uitkomen. Of je nou de douche op 40 graden hebt staan of op 30, iedereen wilt tijdens deze koudere dagen weer lekker warm die douche uitkomen. Een elektrische radiator kopen is dan ook een gouden tip. Deze verwarming geeft niet alleen warmte aan je badkamer maar ook aan je handdoeken. Zo drogen ze ook nog eens snel op. Heerlijk toch?

3. Inrichting

Het gezellig inrichten van de badkamer is niet geheel onbelangrijk. Vaak wordt er in studentenhuizen als laatste gedacht aan de badkamer als het gaat om gezellig inrichten. Een likje verf kan de hele boel al heel anders laten lijken. Dit hoeft dan nog geen eens de standaard witte verf te zijn, maar kan natuurlijk ook een wat warmer kleurtje zijn. Want zoals ik al eerder zei: een warme badkamer is heerlijk! Vrolijk de boel daarnaast op met wat opbergmanden voor de spulletjes van alle huisgenoten en hang een fleurig douchegordijn op!

Heb jij jouw huisgenootjes opgetrommeld en de badkamer opgeknapt? Dan wordt het nu tijd voor jouw eigen slaapkamer. Met deze tips maak jij je kamer supersnel heel gezellig!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.