Skip to main content

Inspiratie: origineel cadeau geven tijdens corona

Bijna alle winkels zijn nog gesloten, we kunnen niet uit eten gaan en een feestje geven zit er ook niet in. Een leuk cadeau geven tijdens deze lockdown kan best wel lastig zijn. Natuurlijk willen we onze beste vriend(in), lieve moeder, favoriete broer of zus wel verrassen op hun verjaardag! Maar hoe? In deze blog vind je leuke en originele ideeën om iemand in deze tijd te verrassen op zijn of haar verjaardag! Alles is online te bestellen, dus supermakkelijk! Lees je mee?

Bloemen of ballonnen

Een ballon versturen als cadeau is altijd een goed idee! Wedden dat de jarige verrast is? Kies een leuke ballon uit met een leuke tekst of een leuk plaatje. Om de ballon persoonlijk te maken, kun je ook een ballon met foto sturen. Hoe leuk is dat? Een bosje bloemen doet het natuurlijk ook altijd goed. Zeker nu het bijna lente is worden we blij van bloemen! 

Borrelpakket

Dat we geen feestje kunnen geven, betekent niet dat we een verjaardag maar ons voorbij moeten laten gaan. Om de jarige te verrassen, kun je een leuk borrelpakket opsturen. Doe hierin verschillende lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk een feesthoedje. Stop er een kaartje bij en schrijf hierop de datum dat jullie gaan borrelen. Zo ben je toch een beetje samen tijdens zo'n gekke lockdown-verjaardag.

Tip: doe tijdens de borrel een leuk online spelletje die je met vrienden kunt spelen! Houd de score van ieder spel bij, wie aan het einde van de avond de verliezer is, moet de volgende borrel organiseren!

Filmpakket 

Zelf een filmpakket in elkaar zetten is ook een goed idee! Je maakt dan bijvoorbeeld een pakket met popcorn, M&M’s, lekkere biertjes (of wijn of frisdrank) en een cadeaukaart van bijvoorbeeld Pathé Thuis. Als de jarige samenwoont met een vriend of vriendin, maak het pakket dan voor twee personen. Wel zo gezellig! Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een leuke film op Netflix, Videoland of Disney+!

Driegangendiner

Bij een verjaardag hoort lekker eten! Laat bij de jarige een driegangendiner bezorgen waar hij of zij samen met een vriend(in) of huisgenoot van mag genieten. Je kunt kiezen voor een driegangendiner die alleen opgewarmd hoeft te worden, maar een diner dat zelf gemaakt kan worden is ook onwijs leuk. Allemaal luxe gerechtjes zelf maken, een leuke uitdaging!

Kaart met video

Geef je liever een persoonlijk cadeau? Dan is een kaart met video leuk. Dit is een kaart mét beeldscherm, hoe tof! Trommel een paar vrienden en vriendinnen op om een leuk filmpje te maken. Laat iedereen een leuke video van zichzelf naar jou sturen en plak alle filmpjes achter elkaar. Je kunt dan de video online uploaden, waarna de kaart én video worden verstuurd naar de ontvanger. Wedden dat de jarige blij verrast is als hij de kaart opendoet en het filmpje meteen afspeelt?!

Planten

Planten zijn altijd een goed idee: het staat gezellig, zuivert de lucht in huis en geven een natuurlijke uitstraling. Dat je niet bij iemand langs kunt gaan, betekent niet dat je geen plant cadeau kunt doen! Online kun je een mooie plant uitzoeken, er een leuke boodschap bij doen en ‘m laten bezorgen op de verjaardag. Hoe leuk is dat?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.