Skip to main content

Huur je wasmachine of droger!

Binnenkort samenwonen met je huisgenoot? Dan komt er veel bij kijken. Er moet toch aan het een en ander ingekocht worden. Zo heb je ook een wasmachine of droger nodig. Dat kan een grote investering zijn, terwijl je ook andere spullen moet kopen. Maar wat nou als je een wasmachine gaat huren? Lees hieronder waarom jij moet gaan huren.

Waarom huren?

De prioriteiten liggen toch bij iedereen anders wat je als eerst moet aanschaffen. Maar je gaat wel samenwonen, dus moet het een en ander moet je bespreken. In de toekomst moet alles toch weer verdeeld worden met wie wat meeneemt. Denk dan aan de wasmachine. Wanneer je een nieuwe wasmachine of droger gaat kopen zit je al snel boven de driehonderd euro. Als je bij Splash gaat huren, heb je vanaf 10 euro per de maand een wasmachine of droger in huis. Die wordt voor je geplaatst en geïnstalleerd. Het bedrag kan je dan ook nog eens met je huisgenoot splitten. Of je spreekt af dat jij betaalt en je huisgenoot de was doet! Lekker makkelijk. Wanneer je voor een lange periode huurt, kan je ook nog eens de eerste drie maanden vergoed krijgen.

Je bent verzekerd

Met een abonnement ben je ook verzekerd voor als er iets kapot gaat. Dus hoeft er geen ruzie gemaakt te worden over wie de nieuwe wasmachine kapot heeft gemaakt. Met een gehuurde wasmachine is iedereen eigenaar. Je hoeft alleen contact op te nemen. Iemand komt dan iemand direct kijken wat er aan de hand is en hij wordt in de tussentijd gerepareerd of vervangen. Als er een storing is, kan je ook via de website het probleem melden. Geef aan wat er aan de hand is en wat voor wasmachine je hebt, enkele foto’s waar het vandaan komt. Op deze manier kijken ze of je ze het probleem zo op kunnen lossen of dat ze een specialist sturen.

Abonnement makkelijk wijzigen

Gaat je huisgenootje weg of met iemand anders samenwonen? Dan kan je met je account wijzigen van persoon en blijf je je abonnement houden zonder gedoe over wie nou wel de wasmachine mee mag nemen. En voor als je zelf weg gaat en het abonnement gaat opzeggen kan je het elk moment opzeggen.

TIP: je moet je wasmachine ook schoonhouden. Lees in de blog Wastips om je was én wasmachine fris te houden

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.