Skip to main content

Hotspots Delft: (vegetarische) hamburgers happen!

Gezond eten is belangrijk, maar af en toe mag je je ook wel eens laten gaan. En dan is er niets lekkerder dan een flinke hamburger naar binnenwerken. Hier lees je waar je in Delft de lekkerste hamburgers scoort. Eet jij geen vlees? Geen probleem, er zitten ook wat vega(n) opties tussen.

The Hangout

Op het menu van The Hangout staan maar liefst zes hamburgers. Je kunt hier onder anderen een klassieke beefburger bestellen, maar er staat bijvoorbeeld ook een garnalenburger op het menu. Daarnaast is het mogelijk om een veganistische burger te bestellen. Terwijl je hamburger wordt bereid, kun je jezelf vermaken met verschillende bordspelletjes. The Hangout is te vinden op de campus van de TU, dus na een dag hard studeren kun je jezelf hier belonen.

Stads Koffyhuis

Bij Stads Koffyhuis aan de Oude Delft zit je ook goed voor een lekkere hamburger. De hamburgerbroodjes worden hier vers voor je gebakken en de burgers worden gemaakt van puur rundvlees. Behalve de vegetarische machoburger natuurlijk. Die bestaat uit zwarte bonen, mais en koriander. Deze burger wordt geserveerd met gesmolten cheddarkaas, tacosaus, nacho's guacomole en paprikasambal. Heerlijk!

Ribs Factory

Bij de Ribs Factory kun je natuurlijk goede ribbetjes bestellen, maar ook voor een hamburger ben je hier op de juiste plek. Naast de rundvleesburgers staat er hier een lekkere cripsy chicken burger op het menu. Om de dorst te lessen kun je een van de vele speciaalbiertje bij je hamburger bestellen.

Moodz

Op het Vesteplein kun je een heerlijke hamburger bij Moodz eten. Moodz serveert gerechten van over de hele wereld. De ingrediënten voor de hamburgers die je hier kunt bestellen zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten. Daarnaast staat er ook een vegetarische burger op het menu, die geserveerd wordt met mango en een frisse salade.

Vandaag een burger eten, morgen weer een lekker en gezond zomerrecept op tafel toveren?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.