Skip to main content

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Delft

We gaan weer richting het einde van het jaar, dus de feestdagen komen er weer aan. Dit betekent dat het ook weer tijd is om kerstcadeaus in te slaan! Daarom hebben wij voor jou de leukste cadeauwinkels in Delft opgezocht!

Dille & Kamille

Eén van de leukste en sfeervolste winkeltjes in Delft is toch wel de Dille & Kamille. Misschien hebben ze niet heel veel ruimte tot hun beschikking, maar deze winkel staat wel bomvol met leuke spulletjes voor in huis. Van kookboeken tot kaarsen en van planten tot porselein servies. Je vindt hier bijna alles! Ook als je nog inspiratie voor je cadeautjes op wilt doen, is deze winkel ideaal. Er zijn goedkope producten maar ook grote, duurdere producten van hogere kwaliteit. Hier vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent!

Groene Vingers

Dit gezellige winkeltje zit vlak bij de Dille & Kamille, dus een bezoek aan beide winkels kun je mooi combineren! Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand met groene vingers? Dan kun je je bij deze winkel helemaal uitleven. Ze hebben een breed assortiment van kleine rotsplantjes tot grote glazen terraria. Je kunt hier zelfs een workshop volgen om je eigen terrarium te maken! Hoe cool is dat? Het is wel aan de prijzige kant, maar zeker leuk om in de vorm van een cadeaubon te geven. Maar ook als je wat minder uit wilt geven, zijn er genoeg schattige plantjes of woonaccessoires die binnen je budget vallen. 

Flying Tiger

Ga je (online) dobbelen met vrienden, huisgenootjes of familie en heb je wat goedkope cadeautjes nodig die stiekem ook wel heel leuk zijn? Dan is de Flying Tiger het juiste adres voor jou! Deze winkelketen uit Kopenhagen zit inmiddels in heel Nederland. Voor een paar euro heb je meestal wel wat leuks te pakken. Maar ook als je iets meer uit wil geven en bijvoorbeeld lampen of keukenspullen nodig hebt, kun je terecht bij de Flying Tiger. Let wel op: de winkel is verplaatst en zit nu op de Jacob Gerritstraat 5! 

Milo Design Gifts

Wil je je studentenhuis een beetje opvrolijken? Deze winkel heeft geweldige (woon)accessoires en keukenspullen, waar je je lach niet bij kan inhouden! Zo verkopen ze hier soeplepels in de vorm van het monster van Loch Ness of vogelsleutelhangers die je in een huisje op kunt hangen aan de muur. Ook als je voor je ouders of andere familieleden wat moet kopen, zijn hier leuken spullen te vinden. Voor unieke cadeaus kun je hier zeker wel terecht!

Eerst nog wat geld bij elkaar rapen voordat je kunt inslaan? Zo houd je geld over deze maand, zodat je je kunt uitsloven met originele kerstcadeaus!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.