Skip to main content

Geld verdienen met bloggen? Word studentblogger bij ons!

Ben jij een student en geniet je volop van het studentenleven? Dan hebben wij een vette bijbaan voor jou als Studentblogger. Je schrijft over alles wat jij meemaakt in jouw studentenstad

Als studentblogger schrijf je blogs over Studentensteden. Je gaat op zoek naar de leukste hotspots, feestjes, nieuwe winkels of restaurantjes, leerplekken en het laatste studentennieuws en schrijft jouw verhalen in een blog.

Voordelen studentenblogger

Als studentblogger krijg je van ons een vergoeding per blog (2-6 per maand), een eigen pagina, waar je jezelf op kunt voorstellen en al jouw geschreven blogs komen te staan. Daarnaast kun je via ons regelmatig naar evenementen, restaurantjes of andere leuke dingen toe, waar jij dan over mag schrijven.

Daarnaast hebben wij regelmatig een borrel met alle bloggers en leren wij jou meer over SEO schrijven en online marketing.

Wordt studentblogger

Heb jij interesse om Studentblogger te worden voor admin.studentensteden.nl? Lees dan de vacature en meld je dan aan als studentblogger! 

Aanmelden als studentblogger

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.