Skip to main content

Geen telefoonverzekering nodig met deze betaalbare telefoonhoesjes

Niet iedereen is even zuinig op zijn of haar telefoon. Een derde van de studenten loopt namelijk rond met een telefoon waar wel iets aan mankeert. Een kapot scherm, knoppen die niet werken of de batterij die er telkens mee ophoudt, erg irritant toch? Jij wilt tenslotte toch ook altijd bereikbaar zijn, kunnen bellen of in iedergeval up to date blijven via Insta of Snap! Toch laten veel studenten hun telefoon niet maken omdat zij hier het geld niet voor hebben of het er niet aan willen uitgeven. Een telefoon op zichzelf is al erg duur, laat staan al die reparaties.

De kleine lettertjes van een telefoonverzekering

Bij jij zo’n kluns die binnen een paar maanden alweer een kapotte telefoon heeft? Dan is een verzekering afsluiten misschien niet een heel slecht idee. Echter zijn hier natuurlijk altijd kleine lettertjes verbonden en wordt niet elke schade (volledig) vergoed. Een verzekering werkt namelijk bijna altijd met een eigen risico en soms zelfs per gebeurtenis. Dit betekent dat je boven op je verzekeringskosten nog eens per reparatie zelf een bedrag moet bijbetalen. Als student zijnde besteed je natuurlijk liever je geld uit aan reizen en uitgaan.

Bescherm je telefoon met een hoesje

Omdat je beter kan voorkomen dan genezen raden wij aan jouw telefoon goed te beschermen. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet een hoesje koopt die er alleen leuk uitziet, maar ook daadwerkelijk jouw telefoon beschermt. Een hoesje die een stootrand heeft werkt het effectiefst. Hiermee kan je jouw telefoon gewoon in de kroeg laten vallen zonder een hartverzakking te krijgen wanneer je deze weer opraapt. Zo’n hoesje hoeft maar vijftien euro te kosten! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze website voor goedkope telefoonhoesjes die jouw telefoon weer helemaal studentproof maken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.