Skip to main content

Doe onze Skill Builder en geef je cv een boost!

Misschien ben je pas dit studiejaar begonnen aan een opleiding of zit je juist al aan het einde van jouw studie. Maar een feit is dat je gehele studententijd bestaat uit het maken van lastige keuzes. Wij hebben een assessment ontwikkeld, waarmee je je cv een boost geeft én een bijbaan vindt die bij je past! 

Het assessment

Onze Skill Builder is speciaal ontwikkeld om jou inzicht te geven in wat je motiveert en gelukkkig maakt. En met behulp van machine learning technology leer je wat jouw soft skills zijn. Zo kun je zonder enige moeite een bijbaan vinden die perfect bij je past! 

In de Skill Builder komen een hoop vragen over jezelf voorbij. Waar je goed in bent, wat je visie is en hoe jij je toekomst voor je ziet. Op basis van je antwoorden meten we jouw soft skills. Soft skills zijn vaardigheden die jouw persoonlijkheid maken. Uit jouw antwoorden halen we bijvoorbeeld dat je gestructureerd bent, overzicht houdt tijdens stressvolle situaties of dat je je goed kunt inleven in anderen. Het is handig om de open vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden, want dan krijg je daarna ook uitgebreidere informatie over je soft skills. Deze informatie helpt je om een goed beeld te krijgen over wat voor soort bedrijven bij jou passen, waar jij tot je recht komt en welke functie bij jou aansluit. Zo kun je op basis van jouw soft skills gemakkelijker de perfecte bijbaan vinden waar je met veel plezier aan de slag gaat!

Boost je cv voor de toekomst!

Als je na de Skill Builder een toffe bijbaan hebt gevonden die perfect matcht met jouw wensen en skills, is de kans ook groter dat je daar na je studie kunt blijven werken. Als je namelijk goed op je plek zit, het werk leuk vindt én goed uitvoert, kun je gemakkelijker doorgroeien tot een volwaardig onderdeel van het bedrijf. Het is dus verstandig om tijdens je studie al goed na te denken over wat je wilt doen in de toekomst. Boost daarom nu je cv en doe het assessment!

Ook als je nu nog niet op zoek bent naar een bijbaan, stage of een startersbaan kun je de Skill Builder al doen. Je leert namelijk over de soft skills die je nu al bezit, waardoor je meteen beter weet wat er bij je past! Alle uitkomsten van dit assessment krijg je aan het einde te zien in een overzicht en kun je ook toevoegen aan jouw cv. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met jouw gegevens, want wat van jou is, blijft van jou! Na het assessment geven we je in het overzicht een uitgebreide terugkoppeling over jouw antwoorden en de bijbehorende soft skills, zodat je deze altijd kunt gebruiken als je voor een moeilijke carrièrekeuze staat.

Wil je graag onze Skill Builder doen? Meld je dan aan via deze Skill Builder-link! Dan krijg je een link toegestuurd waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.