Skip to main content

Doe gratis mee met de StudSwim to Fight Cancer!

Op zondag 27 augustus vindt de tweede editie van Swim to Fight Cancer Delft plaats. Vorig jaar hebben alle deelnemers en sponsoren met elkaar een fantastisch bedrag van €126.000,- bij elkaar gezwommen. Dit jaar mogen studenten gratis deelnemen!

De Swim to Fight Cancer is een initatief van een stichting dat fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via KWF kankerbestrijding. Door middel van een 2 kilometer lange zwemtocht in het Rijnschiekanaal wordt er geld opgehaald. 

Dit jaar is er een speciale StudSwim, waar met dank aan het Studfonds 50 studenten gratis aan kunnen deelnemen! 
Dus wees er snel bij en meld je aan via: saskia@fightcancer.nl. Laat ook gelijk weten of je een wetsuit nodig hebt, dan wordt dat voor je geregeld. 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.