Skip to main content

Dit zijn de leukste webshops van nu (met studentenkorting!)

Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel nieuwe kleding nodig? Of ben je nog op zoek naar een bepaald studieboek? Dan koop je dat toch terwijl je nog in bed ligt. Bij deze vijf webshops kun je dat makkelijk doen. En je krijgt ook nog eens studentenkorting!

Nike.com

Voor nieuwe sneakers moet je bij Nike.com zijn. Hardloopschoenen, voetbalschoenen of gewoon gympen voor overdag: je vindt het bij Nike. Uiteraard kun je op de website ook bestellen uit de kledingcollectie van het merk. Als je je registreert als student, kun je met een kortingscode 10% korting krijgen. Je registreert jezelf door een account aan te maken via deze pagina.

ASOS

Ook bij ASOS kun je studentenkorting krijgen als je een account aanmaakt. De kortingscode is geldig totdat je afstudeert. ASOS is een shop die het belangrijk vindt dat iedereen lekker in zijn vel zit. De variatie aan maten is er groot en er wordt gewerkt aan een gender neutrale kledingcollectie. Daarnaast werkt ASOS samen met allerlei kleine boetiekjes, zodat je er unieke items kunt kopen. Dit alles wordt gedaan met duurzame en eerlijke werkmethoden.

CampusShop

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is CampusShop zeker een aanrader! Deze winkel biedt goede laptopdeals aan, speciaal voor studenten. Er worden laptops verkocht van verschillende merken. Je kunt er ook terecht voor MacBooks en Chromebooks, en zelfs voor rekenmachines. Vind je het toch wat eng om een laptop online te kopen? Of wil je graag persoonlijk advies hebben? Dan kun je langsgaan bij een van de winkels. Er zijn vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Groningen én Utrecht.

Bol.com

Neem een kijkje op Bol.com als je nog studieboeken zoekt! Deze webshop heeft een heel groot aanbod. Er worden boeken verkocht voor veel verschillende studierichtingen. Vaak worden er kortingsacties gehouden en door de handige zoekmachine zijn de boeken makkelijk te vinden. Zo kun je zoeken aan de hand van het ISBN. Bovendien worden er niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands exemplaren verkocht. Dit kan erg schelen in de prijs! Bovendien heeft Bol.com een groot assortiment, dus je kan er ook leuke games, lekkere parfums of nieuwe headphones vinden. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.