Skip to main content

Dit zijn de leukste vega(n) restaurants in Delft

Eet jij vega(n)? Dan is het niet altijd makkelijk om een restaurant te vinden waar je veel van de menukaart kunt kiezen. Gelukkig komen er steeds meer opties. Check hier welke Delftse restaurants lekker veel vegetarisch en/of veganistisch eten serveren.

Hummus

Bij Hummus wordt Midden-Oosters eten geserveerd. Er wordt gewerkt met een vaste kaart, die aangevuld wordt met seizoensgebonden gerechten. Naast hummus kun je hier bijvoorbeeld ook falafel en een vegan kapsalon (!) proberen. Dit leuke tentje zit aan de Molslaan en is elke week van woensdag tot en met zondag geopend. 

Hills & Mills

Bij Hills & Mills kun je met vrijwel iedere dieetwens terecht. Er wordt een combinatie van de Indiase en Westerse keuken geserveerd en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de gasten. Meer dan de helft van de menukaart is vega en er zijn ook veel lactosevrije, vegan en glutenvrije opties. Het meeste eten dat hier geserveerd wordt is bovendien huisgemaakt. Ook kun je een heerlijke biologische wijn bestellen. Check snel de menukaart voor alle lekkere gerechten!

Wildgroei

Wildgroei is een veganistische lunchroom aan de Oude Kerkstraat. Het is een familiebedrijfje en ziet er erg knus uit. De producten die worden gebruikt in de keuken zijn vers en biologisch. De kaart verschilt per seizoen, waardoor je steeds verrast wordt. Je kunt hier ook eten bestellen om mee te nemen, ideaal!

De Hash Eatery

The Hash Eatery is een restaurant met een Indiase menukaart. Hoewel er wel vlees geserveerd wordt, zijn er verschillende vegetarische opties. Ben je benieuwd naar de gerechten die je hier kunt eten? Bekijk dan de menukaart op de website.

Kek

Kek is een knusse koffiebar aan de Voldersgracht. Je kan hier terecht voor heerlijke koffie, een ontbijtje, lunch en alles daartussenin. Ze bieden verschillende vegan opties zoals een vegan BLT-sandwich, vegan worteltaart of de huisgemaakte raw vegan cheesecake, gluten- en suikervrij. Al dit lekkers wordt allemaal huisgemaakt. Je kan bij kek ook rondsnuffelen tussen allerlei verschillende producten van kleine ontwerpers met een goed verhaal.

Wil je nóg meer vegetarische tips in Delft? Lees dan onze blog over Delftse hotspots met vegetarische burgers!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.