Skip to main content

Dit zijn de leukste oud en nieuw feestjes 2019/2020 van Nederland!

De drukste en gezelligste maand van het jaar is eindelijk aangebroken! En dat betekent dat je deze vraag weer heel vaak te horen krijgt: “Wat ga jij doen met oud en nieuw?” Natuurlijk kun je new years eve in Delft vieren. Maar het is natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om 2020 in een andere stad in te luiden. In deze blog vind je een overzicht van de tofste oud en nieuw feestjes in Nederland. Fijne jaarwisseling!

Amsterdam

Extravagant het nieuwe jaar in? Dan moet je bij de Chin Chin zijn in Amsterdam! Deze club heeft een prachtig interieur met Aziatische invloeden. Verwacht een keiharde line up, entertainment en een onvergetelijke avond! Tickets zijn te koop vanaf €61,20. Benieuwd welke feesten er nog meer in Amsterdam zijn? Check dan ook de blog Dit zijn de oud en nieuw feestjes in Amsterdam waar jij naartoe wilt!

Breda

Op zoek naar een feest met verschillende muziekstijlen? Dan moet je bij de Graanbeurs in Breda zijn! Deze oud en nieuw vind je daar Last Hours TGTHR. In de main area kan je 4 uur lang losgaan op een technoset van Speedy J. Schudden met je billen kan in de R&B Wifeys Area op muziek van o.a. DJ Wef. De SPOCK area staat garant voor een intieme sfeer en rauwe platen. Een kaartje bemachtig je al vanaf €20 via de website van de Graanbeurs. Check voor een overzicht van alle nye evenementen ook de blog Oud en nieuw feestjes in Breda!

Delft

In Delft vier je nye met STOUT en fieuw bij STECK! Verwacht funky tunes en fijne discobeats. Dansen gegarandeerd dus! Een kaartje heb je al vanaf €14,50.

Den Bosch

Ook in de leukste club van Den Bosch kun je knallend 2020 in. Tijdens Vuurpijl in P79 komen alle muziekstijlen voorbij. Van house naar hip hop en een 1,5 uur durende throwback naar de 00’s! Een kaartje kost €15 en koop je via het Facebookevenement van Vuurpijl NYE. Ook op andere plekken in Den Bosch kun je 2020 inluiden. Check voor een overzicht deze blog: Dit zijn de oud en nieuw feestjes 2019/2020 in Den Bosch!

Den Haag

Oud en nieuw op een bijzondere locatie vieren? Dans boven de zee in Scheveningen tijdens NYE op de Pier! Er is een zaal met house en disco classics en een zaal met hitjes. Een kaartje kost €36,90. Er zijn natuurlijk ook nog een heleboel andere evenementen waar je in Den Haag oud en nieuw kunt vieren!

Eindhoven

Op zoek naar show en spektakel? Dan moet je met oud en nieuw in Eindhoven zijn! In de Oude rechtbank vind je daar de Rouge Rewind Show. Een sexy, maar classy feest in Moulin Rouge sfeer. Het wordt een avond vol verrassingen, met de beste dj’s en onbeperkt drinken voor €61,95.

Enschede

Zing jij tijdens het stappen altijd zo hard mee dat je de dag erna geen stem meer hebt? Dan moet je in Enschede naar de Terug naar Toen NYE Special! Verwacht heel veel ballonnen, confetti en hitjes. Een kaartje bemachtig je vanaf €30,75 via de website van Metropool. Op zoek naar een ander feestje? Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke oud en nieuw feesten in Enschede!

Groningen

Oud en nieuw vieren in Groningen? Dat doe je bij dé houseparty in huiskamersfeer bij KopjeK. Tot 7 uur ’s ochtends kun je dansen op de beste houseplaten van verschillende dj’s. Een kaartje kost €22.

Leiden

Oud en nieuw vieren in een studentenkroeg voor een studentenprijs? Dan moet je bij Next in Leiden zijn. Tijdens Fout en Nieuw kun je hier onbeperkt bier, fris, wijn en verschillende sterke dranken bestellen voor maar €39,50. In de 2 zalen hoor je de beste hits van toen en nu. Het perfecte recept voor een gekke avond dus! Op zoek naar een ander feest in Leiden? Check dan ook de blog Dit zijn de leukste oud en nieuw feestjes van Leiden in 2019!

Leeuwarden

In Leeuwarden vier je oud en nieuw bij NYE X R&B Exclusive X RED. Het wordt een zwoele nacht met de lekkerste R&B hits. Een kaartje bemachtig je al vanaf €11,95.

Maastricht

Bij Complex Maastricht kun je losgaan in circussfeer bij Hush Hush presents NYE. Verwacht toffe acts zoals een gigantische vuurwerkshow, vuurspuwers en jongleurs. Een kaartje heb je al vanaf €15! Check voor een overzicht van meer feestjes de blog Hier vier je oud en nieuw in Maastricht!

Nijmegen

Als je het nieuwe jaar echt knallend in wil gaan, moet je bij Doornroosje in Nijmegen zijn. Tijdens de jaarwisseling werken WTF en Fiber samen voor het dikste bass event van Nederland: WTFiber NYE Brodown. Verwacht keiharde platen en woeste madness voor €22! Meer oud en nieuw feesten in Nijmegen vind je hier: Oud en nieuw in Nijmegen!

Rotterdam

Voor een echte Rotterdamse jaarwisseling moet je natuurlijk bij het nationaal vuurwerk zijn bij de Erasmusbrug. Daarna door naar een feestje? Dan kun je bijvoorbeeld naar Toffler NYE. Hier draaien o.a. Benny Rodrigues en Michel de Hey. Meer feesten vind je in de blog Oud en nieuw feestjes in Rotterdam 2019!

Tilburg

Er zijn een heleboel leuke oud en nieuw feesten in Tilburg. Maar favoriet onder studenten is natuurlijk Fuifje op de Korte Heuvel. Vier prominente kroegen van deze stapstraat bundelen hun krachten voor een minifestival. De normale tickets zijn uitverkocht, maar je kunt nog een vip-kaartje vanaf €51 bemachtigen. Met een vip-ticket mag je al om 22.00 uur naar binnen (in plaats van 24.00 uur). Ook kun je de hele nacht onbeperkt bier, fris en wijn bestellen!

Utrecht

Alle zalen van Tivoli Vredenburg worden dit jaar weer gevuld voor een spetterende jaarwisseling. Tijdens NYE Festival kun je onder andere naar De Jeugd Van Tegenwoordig, Marco V en Domstad Italo Squad. Liever een kleiner feestje in Utrecht? Lees dan ook de blog De allerleukste oud en nieuws feestjes van 2019 in Utrecht voor een overzicht!

Zwolle

In Zwolle kun je de jaarwisseling op een hele unieke locatie vieren. Namelijk met NYE Grand Ball in de Grote Kerk! Verwacht een prachtig decor, fantastische lichtshow, de lekkerste muziek om op te dansen en heel veel bubbels om te proosten! Kaartjes kosten €24,50 en de dresscode is dress to impress.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.