Skip to main content

Dit zijn de beste ijssalons in Delft!

Een warme zomer is niet compleet zonder een lekker ijsje op zijn tijd. Gelukkig zijn er in Delft genoeg plekken waar je van heerlijk schepijs kunt genieten. In deze blog lees je waar je de beste ijssalons van Delft kunt vinden. En uiteraard hebben we er ook op gelet of deze ijssalons open zijn tijdens de coronamaatregelen. Genieten maar!

Otelli Gelateria

IJssalon Otelli verkoopt het hele jaar door heerlijk Italiaans ijs. Het ijs is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. In de zomer is deze ijssalon iedere dag geopend van 10:00 tot 21:00. Bij Otelli zit je overigens ook goed als je trek hebt in een lekkere bak koffie en een gebakje. Je vindt de ijssalon aan de Markt.

Beaart

IJssalon Beaart zit op de Julianalaan in het oosten van Delft. Het is dus niet om de hoek als je in het centrum woont, maar het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Misschien een idee voor een langere wandeling om je beweging te krijgen? Beaart bestaat al ruim tachtig jaar en verkoopt volgens sommigen het beste ijs van de hele stad! 

IJssalon Luciano

Bij Luciano vind je ambachtelijk ijs met lekkere verse producten. Ze verkopen hier veel ijssmaken die je niet zomaar ergens anders vindt. Wat denk je bijvoorbeeld van een spekkoekijsje? IJssalon Luciano heeft twee vestigingen in Delft, eentje aan de Markt en een op de Vrijheidslaan in Delft Zuid. Beiden zijn ze open voor het afhalen van heerlijke ijsjes.

Leonidas

Bij Leonidas op de Choorstraat kun je normaalgesproken lekker lunchen. Maar wist je dat je hier ook schepijs kunt halen in de chocolaterie? Heerlijk als toetje!

De Lelie

Op de Gasthuislaan kun je het hele jaar ambachtelijk ijs kopen bij Chocolaterie en Gelaterie De Lelie. Alle ijssmaken die hier gemaakt worden zijn volgens authentiek recept. Voor de echte ijs- en chocoladeliefhebber is er een De Lelie-app. Via deze applicatie kun je op de hoogte blijven van kortingsacties en nieuwe ijssmaken.

Wil je voordat je een ijsje haalt eerst ergens wat te eten afhalen? Bij deze Delftse restaurants kun je heerlijk eten afhalen of laten bezorgen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.