Skip to main content

Dingen die je gratis of voor weinig geld kan doen

De meeste van ons zijn 2017 feestend uitgegaan wat natuurlijk superleuk is. Maar dat betekent ook vaak veel geld kwijt. Nu zal je denken: nou dat begint goed, blut 2018 in. Maarrr… Daarom hebben wij voor jullie opgezocht wat je voor weinig geld kan doen of zelfs helemaal gratis. Lezen maar dus.

Rommelmarkt

Een middagje in Delft vertoeven op de rommelmarkt is een leuk uitje wat niks hoeft te kosten. Iedere zaterdag is er rommelmarkt in Delft waar je van alles kunt scoren voor fijne prijsjes. Ideaal dus voor het nieuwe jaar als het geld op is. Misschien scoor je wel het perfecte cadeautje voor iemand? En uiteraard heb je zelf in de hand of je wat koopt of niet!

Think out of the box

In Delft bevindt zich het Science Centre waar je al voor €7 naar binnen komt om alles te bewonderen. Je denkt natuurlijk niet als eerste aan het Science Centre als je aan dingen denkt om te gaan doen. Of tenminste, ik niet! Ik werk zelf in Delft en heb er op school gezeten dus ik kom er regelmatig. Maar ook ik moet bekennen dat ik er nog nooit ben geweest. Dit is vooral leuk om met kinderen heen te gaan, dus moet je oppassen op je neefje, nichtje, broertje, zusje of noem maar op. Neem ze dan eens mee hierheen op een druilerige dag! Ze kijken hun ogen uit en het is even wat anders dan de dierentuin.

Organiseer iets thuis

Dit blijft een van de beste tips en kan je overal doen waar je wil. Of het nou een hele middag FIFA spelen is met vrienden of een filmmarathon met maskers op samen met je vriendinnen. Het is én goedkoop (laat iedereen iets meenemen) en zo kunnen je plannen ook nog doorgaan als het weer buiten niet optimaal is. Laten we wel in onze gedachten houden dat het januari is... Wat betekent: volop winter nog!

Met deze ideetjes moet je wel de eerste maand door kunnen komen denken wij zo. Zodra je salaris van januari weer is gestort moet je vooral even onze blog lezen over winkelen in Delft. Hier vind je de leukste winkels van Delft en kan je mooi je salaris weer spenderen ?!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.