Skip to main content

Deze trends ga je overal zien deze zomer

Met de zomer in het vooruitzicht is het de hoogste tijd om even te checken wat dé zomertrends van 2017 zijn. Wat is bijvoorbeeld de musthave voor elk festival en met welk drankje ben jij helemaal hip op het terras? Je leest het hier!

1. Glitter

Festivals zijn dé uitgelezen kans om je meest uitbundige outfit te showen. Afgelopen jaren deden de bloemenkransen en plaktattoo’s het mega goed op festivals. Deze zomer gooien we het over een andere boeg en gaan we massaal over op glitter. Glitteruitgroei, glittermake-up, glitterbillen en zelfs glittertieten. Het kan deze zomer niet gek genoeg! Inspiratie nodig? Check dan vooral dit Instagramaccount

2. Vermout

Terwijl we vorig jaar nog massaal gt’s bestelden op het terras, is vermout hét drankje voor deze zomer. Vermout is eigenlijk een versterkte wijn die extra op smaak is gebracht met alcohol, suiker en verschillende kruiden. Een voorbeeld hiervan is Martini. Ook zijn er verschillende cocktails op basis van vermout zoals een Dry Martini. Deze cocktail bestaat uit 1 deel vermout, 2 delen gin en 3 olijven.

3. Niet wat, maar wie je draagt

Na de choker is ook deze trend terug uit de jaren ’90. Het is deze zomer namelijk helemaal hot om te laten zien wie je draagt. Van grote logo’s op shirts tot iconische tassen.

4. Poké bowls

Deze food trend is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens gezond. De poké bowl komt oorspronkelijk uit Hawaii en bestaat voornamelijk uit blokjes verse vis en groenten. Tot nu toe zijn de poké bowls vooral in grote steden te krijgen, maar ze zijn ook heel makkelijk zelf te maken: poké bowl met zalm

5. Platte schoenen

Zowel voor mannen als vrouwen zijn platte(re) schoenen weer helemaal in. Voor de vrouwen betekent dit dat ze deze zomer hun hoge hakken kunnen verruilen voor kitten heels. Voor beide geslachten is de sneaker deze zomer nog steeds een goede modekeuze. Veel bloggers droegen afgelopen maand bijvoorbeeld old school Vans.

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.