Skip to main content

Deze september festivals je mag niet missen!

De zomervakantie is net afgelopen en het studerende leven gaat (helaas) weer beginnen. Naast al het studeren en werken moet je jezelf natuurlijk wel wat ontspanning gunnen! Gelukkig kan je het zomergevoel nog even vasthouden door festivals te bezoeken. De maand september staat weer bomvol gepland met de leukste evenementen. Pak je agenda er snel bij en lees in dit artikel alles over de evenementen in september waar jij bij moet zijn.

Appelpop

Wanneer? 9 & 10 september

Waar? Waalkade - Tiel

Het bekende en gratis festival Appelpop is the place to be in september! Dit tweedaagse festival is naast fijn voor je portemonnee onwijs tof! ‘Zoveel muzieksmaken, zoveel keuze’, dat moeten de organisatoren gedacht hebben toen ze de line-up voor dit jaar opstelden. Op Appelpop kun je dit jaar helemaal los gaan op Lil’ Kleine & Ronnie flex, Crystel Figthers, Guus Meeuwis en nog veel meer topartiesten. Meer informatie vind je op de website van Appelpop.

Into The Woods

Wanneer? 9 & 10 september

Waar? Birkhoven en Bokkeduinen – Amersfoort

Een festival in een natuurlijke omgeving? Dat is Into the Woods! Inmiddels is dit alweer de zevende editie van dit avontuurlijke festival. Het festival biedt zes stages en een grote line-up. Daarnaast kun je helemaal los gaan in de bosachtige omgeving van het festival. Nieuwsgierig naar de line-up en meer informatie

Smeerboel

Wanneer? 10 september

Waar? Grasweide Papendorp – Utrecht

Op zoek naar een tof festival dichtbij je studentenstad? Smeerboel it is! Dit festival is een echte aanrader, want alles mag en kan op Smeerboel! Daarbij komt nog een super fijne line-up met onder andere Darkraver, Joris Voorn, GIRLS LOVE DJ’S, Olivier Weiter en nog veel meer artiesten. Nog niet uitgefeest na het festival? Dan kun je nog helemaal los gaan op verschillende Smeerboel afterparty’s in het Tivoli Vredenburg en BASIS. Meer informatie over smeerboel.

RRROLLEND Foodtruckfestival

Wanneer? De gehele maand september

Waar? Delft, Dordrecht, Groningen, Den Haag en Oisterwijk

Speciaal voor alle foodlovers: Rrrollend Foodtruckfestival! Dit foodfestival op wielen rijdt deze zomer door heel Nederland en is in september te vinden in Delft, Dordrecht, Den Haag en Oisterwijk. Op dit festival kun je je vergapen aan heerlijke burger, bio friet, healthy snacks en nog veel meer. Daarnaast treden er leuke bandjes op en heerst er een ultiem relaxte sfeertje. Dit festival mag zeker niet ontbreken aan je lijstje! Info over de data en meer vind je hier.

Meer evenementen?

Wil je naast de leukste festivals in september meer te weten komen over alle evenementen in je eigen studentenstad Utrecht? Dat kan! Bekijk alle evenementen op onze kalender om op de hoogte te blijven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.