Skip to main content

Deze Delftse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Vanwege het coronavirus hebben veel restaurants hun deuren moeten sluiten. Gelukkig bieden veel horecazaken nu afhaal- en bezorgmaaltijden aan. Zo kun jij nog lekker genieten van jouw favoriete maaltijd. Je vindt hier de restaurants en andere horeca die (tijdelijk) bezorgen in Delft!

De Verbeelding

Bij De Verbeelding kan je terecht voor een heerlijk driegangenmenu. Wat dacht je van een rundercarpaccio vooraf, mixed grill als hoofd en als nagerecht een heerlijke cheesecake met frambozensaus? Of ben je meer van een dagschotel (met steakfrites en salade) bij een goede serie of film op Netfilx? Ze hebben een speciale menukaart voor bezorging en afhalen en zijn van woensdag t/m zondag open tussen 17.00 en 20.30 uur! 

Il Tartufo

Ook bij Il Tartufo kun je maaltijden online bestellen en afhalen of gemakkelijk thuis laten bezorgen. Op het speciale afhaal- en bezorgmenu vind je pasta’s, brood, salades en heerlijke desserts. Ook niet onbelangrijk: je kunt er een goed wijntje bij bestellen! Kun je echt niet kiezen? Dan hebben ze ook standaard menu’s. De gerechten van Il Tartufo worden koud bezorgd, inclusief opwarminstructies. Ideaal voor als je nog niet precies weet wanneer je wil eten! Il Tartufo is iedere dag geopend van 11.00 tot 18.00 (Let op: wel gesloten van 1 t/m 6 januari 2022).

HUmmUS

Als je een echte hummus fan bent dan is HUmmUS jouw nieuwe favo restaurant. Muhammara met pita, feta dip met za'ater en uiteraard hummus: alles is verrukkelijk. HUmmUS is iedere dag geopend voor afhaal en bezorging tussen 16.00 en 20.00 uur. Je belt nu nog je bestelling door via 015-8795252, maar vanaf 2022 kan dit ook via de website. Dan wordt het alleen maar makkelijker om lekker én gezond te eten.

Vaderloos

Vanavond eens goed uitpakken? Kies dan voor een driegangenmenu bij Vaderloos voor maar €27,50! Je kan het menu afhalen, maar ook thuis bezorgen als je binnen 15 minuten bij het restaurant vandaan woont. Op het menu staat o.a. carpaccio, pasta gamba, sucade en aardappelgratin. Alles in het menu is overigens ook los te bestellen!

't Postkantoor

't Postkantoor: wie kent het niet? Momenteel is het nog niet mogelijk om eten te bestellen voor thuis, maar vanaf 6 januari wel! Via de website van 't Postkantoor kun je tegen die tijd het eerste menu zien. Tot dan kun je wel tijdens je dagelijkse wandelingetje langsgaan voor koffie, thee en ander lekkers!

Let erop dat het druk kan zijn bij de restaurants. Bestel dus op tijd! Fijn voor jezelf, maar nog fijner voor de mensen die keihard aan het bikkelen zijn in deze gekke tijden! Geniet ervan!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.