Skip to main content

Delft op z’n best: eten bij restaurant Het Vermeertje

Een van Delfts pareltjes is toch echt wel restaurant Het Vermeertje. Na veel goede verhalen gehoord te hebben over dit sfeervolle zaakje op de Nieuwe Langendijk, wilde ik zeker even langsgaan! Helaas gooiden de strengere coronamaatregelen mijn plannen overhoop en kon ik niet komen dineren bij Het Vermeertje. Maar gelukkig bleek afhalen en bezorgen ook een optie en kon ik toch nog genieten van een heerlijke maaltijd!

Menu

Het Vermeertje heeft een grote menukaart met opties voor vegetarisch, wild, borrels en ga zo maar door. Ik mocht een paar van hun opties uitproberen! Een van de leukste opties op hun menukaart was de Borrel Compleet. Dit is een heerlijk borrelplateau, waarbij je 2 cocktails mag bestellen. Hou je van iets zoets? Dan zou ik zeker de Exotic Martini bestellen. Ben je mee van wat pittigs? Neem dan de Singapore Sling, dan zit je zeker goed! Ideaal voor een vrijmibo met je huisgenoten of een gezellig avondje thuis! De cocktails hier zijn zeker een aanrader en ook nog eens voor een mooi prijsje! Maar ook voor als je de volgende dag een tentamen hebt kun je kiezen uit 6 mocktails!

Daghap

Naast lekkere borrelhapjes en cocktails levert Het Vermeertje ook volledige maaltijden als daghap. Je kunt natuurlijk losse gerechten bestellen, maar je kan ook kiezen voor de betaalbare daghap. Je hebt een daghap voor onder de 10 euro en het voordeel ervan is dat de daghap steeds wisselt. Dus deze week staat er iets anders op het menu dan volgende week! Het online bestelsysteem is dynamisch. Dit betekent dat als een bepaald gerecht op is, er een nieuw gerecht voor in de plaats komt! Naast vlees- en visgerechten serveren ze ook heerlijke vegetarische maaltijden. Ik mocht de truffelrisotto met geroosterde groente uitproberen. Al zijn vegetarische gerechten soms aan de kleine kant, was deze portie precies goed en deed niks onder aan een vlees- of visgerecht!

Verrassing

Naast een breed assortiment aan voor- en hoofdgerechten (waaronder ook een aantal wildgerechten), kun je kiezen voor een verrassingsverwenbox voor 2 personen. Je kunt dus lekker delen en van alles wat proeven. Deze box bestaat uit een selectie van lekkere tapas en andere kleine gerechtjes gekozen door de chef. De eigenaren van Het Vermeertje doen erg hun best om ook de bezorg- en afhaalmaaltijden er mooi uit te laten zien, waardoor je echt de sfeer van het restaurant in huis haalt! Erg leuk dus als je alsnog de sfeer van een avondje uit thuis wilt creëren.

Afhalen of bezorgen

Het Vermeertje is open om af te halen, maar bezorgt daarnaast ook in Delft, Den Hoorn, Delfgauw en Ypenburg! Kortom, dit restaurant heeft alles ideaal geregeld om ook in coronatijd te zorgen voor een gezellig avondje dineren!

Moet je na je heerlijke thuisdiner nog even aan de bak voor de komende tentamens? We geven je graag wat tips om te studeren voor je tentamens vanuit huis.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.