Skip to main content

De studentenkeuringsdienst – Villa Tuinfeest

De studentenkeuringsdienst – Villa Tuinfeest 

Altijd op zoek naar de beste hot-spots, fijnste studeerplekken, ultieme borrelzaakjes en romantische dating-spots. Deze keer nemen wij Villa Tuinfeest onder de loep, dit is wat wij er van vinden: 

Villa Tuinfeest  

De Grote Markt is een nieuwe hot-spot rijker. Als je het plein oploopt wordt je aandacht getrokken door een stel vrolijk gekleurde picknickbankjes. Eenmaal binnen waan jij je in de sferen van iemands achtertuin. Toevallig met zo een naam he ;)?  

Deze sfeer wordt gecreëerd door de grote bamboe bar, tafels, prachtige lampen en planten. Maar ook door het vrolijke en relaxte personeel (zie vooral bedrijfsleider Daan, een enthousiasme in tatoeages gehulde gozer, die er alles aan doet het naar je zin te maken). 

Hieronder vertellen wij jou voor welk eten en speciale drankjes je deze tent moet bezoeken. Maar ook hoe date- studeer- en borrelproof Villa Tuinfeest is.  

‘’ Waan je in de relaxte sferen van een mooie achtertuin. Geniet van een lekker (speciaal)biertje en goeie burger of plank eten. Motto: Doe vooral rustig aan.’’ 

Food

Wij kwamen een hapje eten op de beste avond van de week: Burger-night! Iedere donderdagavond kun je voor een goed (studentikoos) prijsje genieten van een grote burger met heerlijke frietjes. Wij genoten van de ‘Monster’ en ‘Spicy Burger’*   

Beide gestreden om hem op te krijgen. Een half uurtje uitbuiken was ook wel nodig. Best logisch, aangezien de ‘Monster’ bestaat uit drie soorten vlees! Daarnaast kun je bij Villa Tuinfeest een ‘plank’ bestellen. Voor de hele tafel kun je deze vullen met allemaal lekkere dingen. Zoals garnalen, stukjes entrecote, zalm en salades. Leuk om te delen. 

*De Classic Tuinburger burger en de Delft special inclusief friet en bier/wijn/fris voor maar €12,50!!!  (De Spicy burger + €2.- en de Monster burger + €4.- ) 

Drinks

Bij Villa Tuinfeest kun je terecht voor goede wijnen. Maar wat ze extra speciaal maakt is een aantal biertjes die ze in Delft enkel op deze plek aanbieden! Bijzonder zijn bijvoorbeeld de biertjes van Naeckte Brouwers.  Check vooral de menu kaart voor het gehele aanbod.  

Studeerproof

Als je binnenkomt heb je links een aantal tafeltjes waar je rustig kunt zitten. Binnenkort krijgt Villa Tuinfeest een openbare WIFI-spot waardoor jij hier lekker aan je (school)werk kunt zitten. Natuurlijk kun je ook buiten werken. Omdat het niet heel groot is zal het echter niet te druk moeten zijn. 

Dateproof

Villa Tuinfeest is leuk voor een (eerste) date. De schattige tafeltjes, lampjes en inrichting geven een romantische sfeer. Als je links van de ingang een plekje op een van de bankjes weet te bemachtigen dan zit je knus samen. Achterin zit je iets minder privé maar niet minder gezellig. Je kunt samen een plank en toetje delen. De relaxte sfeer maakt het extra aantrekkelijk voor een date.  

Borrelproof

Villa Tuinfeest biedt alles wat je nodig hebt voor een goeie borrel. Buiten de wijnen en speciaal biertjes kun je bij Villa Tuinfeest een warme, koude en vegetarische plank met allemaal kleine hapjes bestellen. Lekker en leuk om te delen. Zodra het zonnetje gaat schijnen is het gezellig om met een paar vrienden buiten op een van de picknickbankjes te zitten. Zeer borrelproof dus! 

Contactgegevens Villa Tuinfeest 

Villatuinfeest.nl 
Markt 44, Delft 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.