Skip to main content

De leukste woonwinkels in Delft

Kom je net studeren in Delft en ga je voor het eerst op kamers? Of heb je gewoon zin om je kamer een make-over te geven? Lees dan snel verder, want in deze blog vertel ik je in welke woonwinkels je  de leukste spullen voor jouw studentenkamer kunt scoren in Delft!

Grote woonwinkels

Net zoals in de meeste steden zijn er in Delft een aantal grote woonwinkels waar je terecht kan voor spullen voor in jouw studentenkamer. Zo is er in Delft de IkeaKwantum, Karwei en de Leenbakker. Bij deze winkels is de kans groot dat je slaagt voor de grotere meubels voor in je kamer. De winkels bevinden zich allemaal aan de rand van de stad. Wanneer je daarna je kamer gezellig wilt maken met kleinere spulletjes zoals kaarsen, plantenbakken, kussentjes en fotolijstjes, dan ben je in het centrum van Delft op je plek. Hier zitten de Xenos, HemaBlokker en de CASA. Je scoort hier de leukste spullen om je kamer verder aan te kleden!

Support your locals

In Delft zijn ook een aantal kleine, lokale winkels te vinden waar je leuke spullen voor je studentenkamer kunt kopen. Bij Groene Vingers kun je op plantenjacht gaan. De winkel staat vol met allerlei soorten planten en schattige plantenpotjes. Niet geslaagd? Loop dan door naar de Dille en Kamille. Hier zijn ook veel leuke planten te koop. Daarnaast kun je bij de Dille en Kamille terecht voor andere schattige dingen om je kamer te decoreren. Twee andere leuke winkels om te shoppen voor je studentenkamer zijn Pleck en Seven Days. Pleck verkoopt voornamelijk de finishing touch voor je kamer. Bij Seven Days kun je ook terecht voor grotere meubels. Wat daarnaast leuk is bij Seven Days, is dat alles in de winkel te koop is. Zo ook de stoelen of de bank waar je tijdens het shoppen even een kopje koffie op drinkt!

Creatief met de kringloopwinkels

Wanneer je wat minder geld wil uitgeven aan nieuwe spullen, dan kun je de kringloopwinkels in Delft afgaan. Je vindt hier van alles: van fotolijstjes tot bankstellen. Het leuke aan spullen bij de kringloopwinkel kopen, is dat je deze zelf nog naar je eigen smaak kunt omtoveren. In eerste instantie zien sommige meubelstukken er niet meer zo goed uit, maar met een kwast en wat lijm pimp je ze zo naar jouw wens! Erg leuk om op een creatieve én goedkope manier je kamer tot een paleisje te maken. Op Pinterest vind je allemaal leuke ideeën over hoe je met tweedehands spullen de hipste kamer kunt maken! Ook hebben wij een paar tips en DIY ideeën voor het inrichten van jouw studentenkamer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.