Skip to main content

De leukste studentenevenementen in oktober

Baal jij er ook zo van dat het festivalseizoen voorbij is? Wij ook! Daarom hebben wij de leukste studentenfeestjes van oktober voor je opgezocht. Zo kun je toch nog lekker feesten.

Pussy Lounge XXL

Stampertjes opgelet! In Rotterdam Ahoy is zaterdag 7 oktober Pussy Lounge! Hier kun je de hele nacht lang stampen op onder andere The Darkraver, Paul Elstak, Ruthless, The Viper, and many more. Een echte aanrader als je het mij vraagt ;). 

Latin Lovers

Houd jij toch meer van Latin vibes? Ga dan op zaterdag 7 oktober naar Latin Lovers. Dit beloofd een extra goed feestje te worden, want het is de 12e verjaardag van LL. Ga jij lekker die billen schudden op onder andere Gregor Salto, La Fuente, Genairo Nvilla and many more?

Girls Going Wild

Nog even nagenieten van de zomer? Kom dan op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober naar Girls Goin’ Wild After Summer Festival The Weekender. Na het volledig uitverkochte feest van vorig jaar moet dit wel een knaller worden. Diaz en Bruno staan samen met Shooters el-arenal en meer dan 30 artiesten in Rotterdam WTC! Feest jij ook lekker mee?

Vroeger was alles beter

Op zaterdag 14 oktober gaat het dak eraf in Den Bosch bij Vroeger was alles beter. Stamp jij met ons mee in de Maaspoort? Het is de hele nacht feest met onder andere Guns for Hire, Noisecontrollers, B-Front en nog veel meer geweldige artiesten! Dit mag je niet missen…

Vato Gonzalez presents Dirty House

Heb jij wel zin in een Dirty House party? Kom dan op vrijdag 20 oktober naar Club NYX in Amsterdam! Met ofcourse Vato Gonzalez, maar ook met Mr. Belt & Wezol, Sebastian Bronk en nog veel meer maken we er een topfeestje van. Ben jij er ook bij?

Martin Garrix

Zaterdag 21 oktober is Martin Garrix in Rai Amsterdam! Wie wil er nou niet naar een concert van Martin Garrix? Dus bemachtig snel je kaartje en feest mee.

Karsakov XL 3

Zin in een halloweenparty? Kom op 27 oktober naar Maassilo Rotterdam en beleef de meest griezelige dingen! Always time for a Halloweenparty! Ik zie je daar.

Nog meer evenementen?

Wil jij over nog meer evenementen lezen? Lees dan onze evenementenagenda en vind de leukste evenementen in jouw studentenstad. Veel feestplezier!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.