Skip to main content

De leukste ontbijtplekjes in Delft en omgeving

Het nieuwe jaar is weer aangebroken en dat betekent dat we onze nieuwe voornemens proberen waar te maken. Een van mijn nieuwe voornemens is om vaker buiten de deur te ontbijten. Ik hoef nauwelijks naar school in deze periode en ik merk dat ik dan tot laat in bed lig en zo weinig uit m’n dag haal… Door af te spreken om een koffietje ergens te gaan drinken ’s ochtends, kom je veel eerder je bed uit en maak je je dag toch nog productief. Lees hier de leukste/lekkerste ontbijtplekjes van Delft (en een beetje daarbuiten).

KEK

Een welbekende als je in Delft woont of daar dichtbij. Het zit er nu al een tijdje en is razend populair! In de rij staan voor een plekje is hier heel normaal. Maar oh wat is het lekker en zeker het wachten waard. Heerlijke speciale koffies en de lekkerste pancakes en broodjes kan je hier halen. Ik denk als je hier een beetje vroeg komt om koffie te drinken en/of te ontbijten dat je de drukte dan net vermijd en rustig je dag kunt beginnen.

PS. Hier kan je ook leuke sieraden en ‘hebben dingetjes’ kopen.

SUP-R

Dit is echt een heel leuk alles-in-een tentje in Delft. Het is een soort ‘mini warehouse’ waar je wat kan shoppen, je haar kan laten blowdryen en dus koffie kan drinken/ontbijten. Even een keer iets nieuws en een hele ervaring eigenlijk. Superhandig ook als je niet veel tijd hebt die dag. Begin je dag met een koffie en ontbijtje, stap daarna naar het shop gedeelte voor een cadeautje en verlaat de tent met een mooi geföhnde coupe.

Pistache Café

Als je van mintgroen houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Het heet niet voor niets het Pistache Café en heel het interieur is dan ook mooi mintgroen. Het café zit in Den Haag en is gespecialiseerd in ‘organic food’. Voor zowel de zondiger als de gezondheidsfreak. Ook superleuk: hun picknickmandjes die je kan kopen om vervolgens samen met iemand gezellig ergens te picknicken. Origineel cadeau alert!

Voor meer leuke plekjes om te eten in Delft kijk dan vooral even naar de leukste borrelplekjes van Delft.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.