Skip to main content

De leukste kerstcadeautjes in Delft koop je hier!

Heb jij ook zo’n cadeaustress deze maand? Lees dan snel deze blog! Of je nou op zoek bent naar een kerstcadeautje voor je (schoon)moeder of een Sinterklaassurprise moet maken voor je beste vriend. In deze Delftse winkels vind je sowieso wat leuks!

INSTORE

In conceptstore INSTORE vind je vooral veel kleding en sieraden. Ze hebben een ruime collectie met kleding in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn er ook een aantal leuke lifestyle- en interieurmerken te vinden. De kleding en spullen die je hier kunt kopen, zijn onder andere gemaakt door opkomende ondernemingen. Je vindt de winkel aan de Voldersgracht, maar in de INSTORE-webshop kun je ook het perfecte cadeautje scoren!

Kunstsuper

Als je zoekt naar een cadeautje voor een kunstliefhebber, moet je echt naar de Kunstsuper op het Sint Agathaplein! Hier worden allerlei mooie kunstwerken verkocht om je huis mee op te leuken. De werken zijn veelal uniek en handgemaakt, dus hier scoor je sowieso een origineel cadeau. Bovendien zijn er veel kunstenaars die hier hun werk te koop aanbieden, waardoor er veel verschillende stijlen in de winkel te vinden zijn.

Voorlopig

Voorlopig is ook een conceptstore met een locatie in Rotterdam en Delft. Deze winkel aan de Voorstraat verkoopt allerlei leuke hebbedingetjes voor in huis. Ook vind je hier veel spullen voor baby’s. Als jij het lootje hebt getrokken van een kersverse ouder, ben je hier dus helemaal aan het juiste adres!

De Winkel

Ook in De Winkel zijn de leukste hebbedingetjes te vinden. Je bent hier ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar bijzondere sieraden. Er is helaas geen webshop, maar als je benieuwd bent wat je er aantreft, kun je op hun Facebookpagina al een kijkje nemen. Het adres van De Winkel is Vrouwjuttenland 39.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.