Skip to main content

De leukste gadgets voor studenten

De maand december staat natuurlijk in het teken van kerst. Dus je kan weer jouw verlanglijstje maken voor de kerstman! Veel mensen weten meteen wat ze voor kerst willen vragen. Maar voor degenen die nog niet weten wat ze willen, hebben wij hier een lijstje met de leukste gadgets voor studenten!

1. Lenovo T-Series Laptop

Voor een student is een laptop altijd handig! Je kan hem gebruiken voor je studie en als je thuiskomt gebruik je hem om lekker te Netflixen op de bank. Een goede laptop kan soms wel prijzig zijn. Gelukkig kan je de Lenovo T-Series met korting kopen! Als student krijg je sowieso 10% korting bij Lenovo. Maar als je via ons besteld, krijg je nog meer korting! De laptops uit die serie gaan heel lang mee en kunnen ook snel opladen. Daarnaast start hij supersnel op en heeft de laptop goede speakers!

2. Google Home

Heb jij een assistent nodig? Google Home helpt jou met je dagelijkse bezigheden. Hij beantwoordt je vragen en voert commando’s uit. Dus als jij 's ochtends wil weten wat het weer wordt, dan kan je dat aan Google Home vragen en hij vertelt jou precies hoe koud het die dag wordt. Je kan ook vragen of er file is of hij herinnert je aan je afspraken. Je kan Google Home ook gewoon muziek laten afspelen. Er is ook een kleinere variant: Google Home Mini. Deze is meer voor de praktische zaken, dus muziek afspelen kan bijvoorbeeld niet bij de Mini.

3. VR-bril

Een gadget die ook erg populair is, is de VR-bril. Met zo'n bril duik je in een virtuele wereld. Je kan hem verbinden met bijvoorbeeld je smartphone of laptop en er games mee spelen of 360 graden video’s bekijken. Bij de Playstation 4 kan je hem er ook bij kopen om bepaalde games te kunnen spelen.

4. Bose Frames

Deze gadget is erg leuk, al zeg ik het zelf: een zonnebril met ingebouwde speakers. Deze zonnebrillen zijn van Bose kan je via Bluetooth verbinden met je smartphone. Maar je kan hem dan ook weer verbinden met bijvoorbeeld Google Home. Als je gebeld wordt, dan kan jij alleen het gesprek horen en anderen niet. Dat geldt ook als je muziek luistert.

5. Instant camera

Met een instant camera kun je gemaakte foto’s gelijk printen op fotopapier. Superleuk voor op feestjes of als je een leuk fotoboek wil maken. De instant camera is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ook kan je verschillende filmformaten gebruiken.

Laptops, VR-brillen... Genoeg keuze om aan de kerstman te vragen! Heb je zelf nog een leuke gadget in gedachte en moet deze ook op ons lijstje? Laat het ons weten: redactie@studentensteden.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.