Skip to main content

De lekkerste ontbijtjes in Delft vind je hier!

Je kent het wel: je wordt brakjes wakker op een luie zondagochtend en er is niets in huis om te ontbijten. Je kunt dan twee dingen doen: naar de supermarkt om zelf een ontbijtje in elkaar te flansen óf lekker luxe buiten de deur ontbijten. In Delft zijn er meer dan genoeg plekken waar je terecht kunt als je voor dat tweede kiest!

Van Maanen

Voor een lekker broodje ga je natuurlijk naar de bakker. Bij Bakker van Maanen in de Hippolytusbuurt kun je niet alleen lekkere broodjes kopen voor thuis, maar je kunt er ook gezellig ontbijten. Naast een klassiek croissantje hebben ze hier ook wentelteefjes en yoghurt met granola. Heb je veel trek? Ga dan voor het Van Maanen ontbijt dat tot 11:30 verkrijgbaar is. Dit ontbijt bestaat uit twee plakken Landbruin Zadenbrood met ham, jong belegen kaas, een vers gekookt scharrelei, een versgebakken roombotercroissant met jam en een versgeperste jus d’orange en koffie of thee.

Cortado Coffeebar

Vanaf 8 uur ’s ochtends kun je bij de Cortado Coffeebar een lekker ontbijtje bestellen. En een goede koffie natuurlijk! Er is keuze uit zoete broodjes of lekkere tosti’s. Het eten wordt huisgemaakt en wordt er zoveel mogelijk gewerkt met lokale ondernemers. Het adres van de Cortado Coffeebar is Burgwal 30.

Stads-Koffyhuis

Bij het Stads-Koffyhuis aan de Oude Delft 133 kun je tot 11:30 een lekker ontbijtje bestellen. Er is keuze uit verschillende soorten ontbijtjes, van een simpele tosti tot luxe American Pancakes. Daarnaast zijn er verschillende broodjes, waaronder goede vegetarische opties. Ook zijn er fruitshakes in meerdere smaken, voor als je na je avondje stappen een vitamineboost nodig hebt!

Jans

Op zondag en maandag van 10:00 tot 12:00 en op dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 12:00 eet je een lekker en voedzaam ontbijt bij Jans Delft. Er worden veel biologische en fair trade producten gebruikt die zo veel mogelijk uit Delft en omstreken komen. De ontbijtmenukaart bestaat onder andere uit avocadotoast, uitsmijters en bananenpannenkoeken.

Ben je op zoek naar nóg meer goede ontbijtspots in Delft? Lees dan de blog van Sascha over de leukste ontbijtplekjes in Delft en omgeving!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.