Skip to main content

De lekkerste lunch to go in Delft

Ook al is de horeca nog steeds dicht, we kunnen wel genieten van al het lekkere eten dat we af kunnen halen! Ik heb voor je uitgezocht waar je in Delft een lekkere lunch to go kunt halen!

Stads Koffyhuis

Eén van de leukste en sfeervolste zaken in Delft om je lunch te halen is toch echt wel het Stads Koffyhuis. Dit restaurant heeft een enorm diverse menukaart, dus er is voor iedereen wel wat te vinden. Zin in zoet? Bestel dan een heerlijke pannenkoek of stukje taart. Maar ben je meer op zoek naar een goede en stevige lunch, dan heeft het Stads Koffyhuis ook veel verschillende broodjes. Dus als je lekker een stadswandeling aan het maken bent, maar je wil toch even wat eten voor onderweg, dan is dit restaurant echt iets voor jou! Ook als je iets wil afhalen om thuis te lunchen heeft het Stads Koffyhuis een aantal lekkere gerechten. Je kunt bijvoorbeeld ook een high-tea bestellen of de luxebroodjes lekker thuis opeten.

Kek

Het tweede tentje dat zeker bekend is onder Delftse studenten is de Koffiebar Kek. Dit is een erg moderne zaak met een geweldige sfeer. Ook al kun je niet binnen zitten, je ziet dat er veel aandacht besteed wordt aan het eten en alles ziet er heerlijk uit. Even langs Kek lopen om lunch te halen, kan dus nooit kwaad! Maar ook voor een goede lunch to go ben je hier aan het goede adres. Zowel voor ontbijt als lunch heb je veel opties zoals pannenkoeken en rijk belegde sandwiches. Maar wat Kek echt uniek maakt is dat ze enorm veel vega en vegan opties hebben. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook smoothiebowls halen, die zeker vullend genoeg zijn om te voldoen als lunch! Dus ben je op een gezonde toer? Sla dan zeker Kek niet over!

Broodje Leo

Deze slager is de koning onder de studenten: Slagerij Leo van Vliet. Doordat deze knusse zaak in het hartje van Delft ligt, weten de meeste studenten ondertussen maar al te goed dat als je op zoek bent naar een heerlijke lunch, je even langs Leo moet fietsen. Zeker voor de vleesliefhebbers onder ons is deze zaak echt geweldig. De broodjes zijn absoluut niet duur maar wel altijd rijk belegd. Dus ben je uitgehongerd na een wandeling of een hele ochtend blokken op je kamer? Dan raad ik je zeker aan even langs Leo te lopen en een broodje te halen!

Jans

De laatste zaak van mijn lijstje is Jans. Deze zaak heeft zich hard ingezet tijdens de coronacrisis om toch haar klanten te kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een bezorgservice op te zetten. Maar ook dit is weer een perfecte optie om je lunch af te halen! Van wentelteefjes en bananenpannenkoeken tot luxe belegde broodjes, croissants en tosti's. Kortom: de keuze is reuze! Wat je hier ook zeker een keer moet proberen is het gebak. Er is zo veel keus en alles is lekker, dus schrik niet als je hier vaker gaat komen!

Geen zin om lunch af te halen in de stad? Ga dan lekker de natuur in om te picknicken! Ik heb wat inspiratie voor hapjes in je picknickmand voor je opgezocht!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.