Skip to main content

De beste bijbanen in Delft voor studenten!

Als december aanbreekt, knijp ik ‘m altijd een beetje. Dé feestmaand van het jaar is natuurlijk heel gezellig, maar kost ook superveel geld! Dobbelcadeaus voor je huisgenoten, kerstcadeaus voor je ouders en een duur kaartje voor een oud en nieuw feest… Ik zocht daarom voor je uit welke chille bijbanen er in Delft zijn. Zo kom je deze dure maand hopelijk toch een beetje door!

Online bijles geven

Studeer jij aan een Nederlandse universiteit? Dan kun je via Mr. Chadd bijles geven vanuit huis! Je roostert jezelf 6 uur per week in voor online huiswerkbegeleiding en beantwoordt vragen van scholieren. Als je op zoek bent naar een flexibele bijbaan is dit dus perfect!

Oppassen

Oppassen is sowieso een geliefde bijbaan onder studenten. Als de kinderen naar bed zijn, kijk je je favo serietje en voor je het weet zijn de ouders weer thuis. Klinkt goed, toch? Er zijn in Delft verschillende oppascentrales waar je je kunt aansluiten. Of vraag even rond bij kennissen en familie of ze toevallig een oppas op korte termijn zoeken.

Bijspringen in de horeca

Wil je alleen deze maand wat extra cash verdienen? Dan kun je vast wel ergens bijspringen in de horeca. Voor de meeste restaurants en uitgaansgelegenheden is december een top maand. Vraag dus even in je vriendenkring rond of je misschien bij hun werkgever tijdelijk aan de slag kunt. Houd er wel rekening mee dat ze waarschijnlijk op en rondom de feestdagen mensen zoeken. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn als je goed om je eigen verplichtingen heen plant. Een ander voordeel is dat je op feestdagen ook tegen een hoger tarief kunt werken. Zo krijg je op grote oud en nieuw feesten altijd goed betaald!

Huisdierenoppas

Ja, je leest het goed. Je kunt tegenwoordig ook een lekker bedrag verdienen door op huisdieren te passen. En dat is eigenlijk helemaal niet gek, want er zijn genoeg mensen die full time werken en Fifi ‘s middags niet uit kunnen laten. Andere klussen zijn juist voor een langere periode. Dan slaap je bijvoorbeeld bij de hond thuis of je krijgt een logeerkat. Het is dus wel belangrijk dat je een echte dierenvriend bent ;). Er zijn allerlei apps en websites waar je je kunt aansluiten als huisdierenoppas, maar je kunt natuurlijk ook een rondje door de buurt maken.

Zit jouw ideale bijbaan er niet bij? Kijk dan ook bij onze vacatures!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.