Skip to main content

Bucketlist: dingen die je moet doen voordat de zomer begint

Ben jij die winter ook een beetje zat? Ik kijk al uit naar de zomer. Maar voordat het warm wordt, zijn er nog een paar dingen die je echt moet doen! Wij hebben een bucketlist voor je gemaakt! 

1. Winterse strandwandeling

In de eerste voorjaarszonnestraaltjes naar het strand. Nu kun je echt uitwaaien, omdat het ook nog eens goed koud is en de lucht heel fris is. Vervolgens kun je aanschuiven in een warm standtentje en hier bij de open haard een warme chocolademelk drinken met slagroom. Het strand is echt niet alleen leuk in de zomer!

2. Winterse gerechten koken

Winterse gerechten maken. Op sommige dagen blijf je juist liever binnen dan dat je naar buiten gaat, vooral met dit koude weer. Mooie gelegenheid om te koken! Een paar leuke winterse gerechten om te maken (wat je niet vaak doet) zijn: zelf soep maken met superveel groentes, gezond en lekker. Of als je juist zin hebt in iets zoets: maak een taart. Een echte winterse taart vind ik toch wel een appeltaart en deze is nog superlekker ook.

3. Dagje naar de sauna

Juist als het nog koud is, vind ik de sauna heerlijk. Helemaal tot rust komen en lekker genieten van die warmte die jij zo mist. Heel de dag genieten en misschien plak je er zelfs een heerlijke massage aan vast.

4. Ga snowboarden of skiën (indoor)

Heb jij nog nooit geskied of gesnowboard? Of ben jij een echte star hierin? Het maakt echt niet uit. Een dagje sneeuwhappen is ook leuk ;)! En als je het regelmatig doet, leer je het vanzelf. Lachen is gegarandeerd!

5. Ga schaatsen

Op natuurijs, want dat is het allerleukste. Of als dat er niet is, zijn er altijd schaatsbanen open in de buurt. Dit is een leuke sfeer en het is ook nog eens heel gezellig. Ga met een groepje vriend(inn)en en ga daarna lekker wat eten en drinken om op te warmen.

6. Moviemarathon

Als het echt slecht weer is: filmmarathon op de bank met dekentjes, wijntjes en superveel moviesnacks. Je hoeft echt niet het huis te verlaten om het naar je zin te hebben. Kies leuke films uit of kijk een heel seizoen van je lievelingsserie. I love bingewatchen!

7. Naar buiten in de sneeuw

Als het nog gaat sneeuwen moet je niet achter de geraniums blijven zitten. Het sneeuwt niet heel vaak in Nederland, dus als het zo ver is moet je hier wat leuks van maken. Pak je slee of elk ander voorwerp waarmee je kunt glijden en ga op pad. Of zoek een lege parkeerplaats op en ga hier driften met je auto. Of maak een sneeuwpopje en ga daarna snel weer naar binnen om lekker warm vanuit binnen ernaar te kijken.

8. Badderen

Pak je favoriete showergel, badolie of koop zo’n bruisbal voor in bad. Maak het bad zo schuimend mogelijk. En ook net iets te warm, dat je nog net je teen niet verbrand als je hem erin stopt. Pak een lekkere scrub en een gezichtsmaskertje en creëer je eigen welness avondje!

Een leuke winter

Hopelijk heeft deze top 8 ervoor gezorgd dat je je toch nog vermaakt tijdens de laatste loodjes van de winter. Wil je toch het warme weer opzoeken? Lees dan ons blog: Toe aan een betaalbare zonnige stedentrip? Ga naar Lissabon!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.