Skip to main content

Alles over Back to School 2023

Yeah! Het is zomervakantie. Eindelijk. Nu lekker genieten van een paar weken helemaal studie-vrij. Geen tentamens, deadlines en saaie colleges. Grote kans dat je er liever niet over na wil denken, maar toch is het verstandig om in de zomervakantie alvast je schoolspullen in te slaan. In de zomervakantie valt namelijk de Back to School periode. En dat betekent: korting, korting en nog eens korting. Wanneer de Back to School periode begint en waar je de beste aanbiedingen scoort, dat lees je hier.

Back to School (2023)

De Back to School periode is altijd in de maanden voordat het nieuwe schooljaar begint. Dit jaar beginnen de eerste Back to School kortingen op schoolspullen al in juli, en lopen door tot en met september. De Back to School aanbiedingen zijn er om studenten een handje te helpen. Het studentenleven, de opleiding zelf en de studieboeken zijn al duur genoeg. Dus kortingen op schoolspullen zijn erg welkom!

Korting op verschillende producten

Er zijn verschillende aanbiedingen tijdens de Back to School periode. Bijna alles wat je nodig hebt voor je studie, kun je met korting kopen. Bijvoorbeeld een nieuwe laptop, koptelefoon of oortjes, notitieblokken en nog veel meer. Er zijn dan ook veel webshops die meedoen. Bij MediaMarkt, Coolblue en bol.com vind je veel aanbiedingen, maar ook bij Apple, Zalando en de Hema. 

Zo scoor je de beste deal

Tijdens Back to School zijn er onwijs veel aanbiedingen op allerlei producten. Zoveel aanbiedingen dat je misschien niet meer zo snel ziet waar nu de beste deals zijn. Het is daarom handig om van tevoren alvast te bedenken wat je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe laptop? Doe dan eerst goed onderzoek naar verschillende laptops en zoek uit welke je wil. Ga daarna op zoek naar de beste deal. Dit doe je door op verschillende webshops te vergelijken en houd deze ook een tijdje in de gaten. De aanbiedingen kunnen namelijk verschillen per week.

Goede voorbereiding is het halve werk

Je kunt meer genieten van je welverdiende zomervakantie als je goed voorbereid bent op het nieuwe schooljaar. Je hoeft dan nergens meer aan te denken, want alles heb je al geregeld. Voordat je begint met schoolspullen inslaan tijdens de Back to School periode, is het slim om eerst een lijstje te maken met alles wat je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Misschien heb je spullen al in huis, terwijl je andere spullen weer opnieuw moet kopen. Het verschilt ook per opleiding en studiejaar wat voor spullen je nodig hebt. Maak een lijstje en streep af wat je gekocht hebt. Zo houd je een duidelijk overzicht en dit geeft rust tijdens je vakantie. Hieronder vind je voorbeelden van schoolspullen die je waarschijnlijk nodig hebt voor school:

  • School- of laptoptas
  • Studieboeken
  • Laptop en laptophoes
  • Koptelefoon of oortjes
  • (Grafische) rekenmachine
  • Agenda
  • Schriften
  • Etui met pennen en markeerstiften
  • Post-its 

Tip: hier scoor je de beste laptop aanbiedingen!

Hopelijk kun je met deze tips de allerbeste deals scoren de komende maanden!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.