Skip to main content

Afgestudeerd? Meld je aan voor een traineeship!

Heb jij afgelopen juli na jarenlang bikkelen eindelijk je diploma in ontvangst mogen nemen? Gefeliciteerd! Je hebt inmiddels ongetwijfeld kunnen genieten van je welverdiende rust en misschien wel lekker op vakantie geweest. Maar begint langzamerhand dat stemmetje in je achterhoofd harder om een baan te schreeuwen? Yep, ik herken het. De banenmarkt is knap lastig, want tegenwoordig willen bedrijven dat je net bent afgestudeerd, maar dat je wel al jaren ervaring hebt. Da's niet iets wat veel afgestudeerden hebben en dus blijf je maar eindeloos solliciteren...

Werken of toch verder leren?

Je leeft toe naar het moment dat je eindelijk kan gaan werken en goed geld gaat verdienen, maar vaak vind je die goed betalende baan niet bepaald snel. Het idee om verder te gaan studeren komt weer op in je hoofd, want je gaat toch niet niks doen? Maar heb je er weleens aan gedacht om een traineeship te volgen? Een traineeship is een werk- en opleidingsprogramma dat wordt aangeboden door bedrijven. In feite stomen ze je in een aantal weken of maanden klaar zodat je voor hen aan de slag kan. Tijdens dit traineeship krijg je gewoon salaris, maar dat is niet het enige positieve. Je leert van de allerbesten, kunt (meerdere) certificaten toevoegen aan je cv én je bent daarna vaak verzekerd van een baan.

Novadia zoekt trainees

Novadia is zo'n bedrijf en is op zoek naar voor verzekeringen en hypotheken. Novadia matcht karakters met persoonlijke en oprechte aandacht, zodat de veeleisende werkgever en de ambitieuze werknemer perfect bij elkaar passen. Van starters tot professionals en altijd met een scherp oog op de toekomst. Ze zijn gespecialiseerd in een aantal sectoren; Schade & Inkomen, Pensioen & Leven, Bancair & Hypotheken en Zorg. Ook bemiddelen zij op basis van Werving & Selectie. Klinkt behoorlijk strak, maar niets is minder waar. Novadia is zo'n bedrijf waar hard wordt gewerkt en goed werk wordt geleverd, maar wel vanuit een plezierige, informele setting. Om deze setting vol te kunnen houden, is het fijn als collega's het goed met elkaar kunnen vinden en dat voel je als je daar rondloopt. Je wordt ook geselecteerd op wie jij bent als persoon, je dromen en doelen. Novadia kijkt verder dan je sollicitatiebrief en cv, en geloven dat ze pas goed kunnen oordelen als ze jou echt hebben ontmoet. Dit is voor jou als net afgestudeerde een voordeel, want als je eenmaal bij hen op de bank zit met een kopje koffie kan jij hen ervan overtuigen dat jij qua karakter en goede instelling past binnen het bedrijf.

Wat bieden zij jou?

Soms lijkt het net alsof bedrijven vooral blij moeten zijn met jou, maar jíj bent degene die iedere dag naar je werk moet. Novadia vindt het superbelangrijk dat jij iedere dag met een goed en fijn gevoel aan de slag gaat. Je collega's zijn je vrienden en er wordt veel tijd besteed aan teambuilding.

Starten met het traineeship in Spanje

Je gaat de eerste week van je traineeship zelfs naar het zonovergoten Spanje om al je mede-trainees en docenten te leren kennen in een informele setting. Met een eigen zwembad, een lekker muziekje aan en een biertje erbij gaat dat toch makkelijker ;-)! Het traineeship duurt een jaar en start in Utrecht, lekker centraal in Nederland dus! Daarna kan jij overal in de Randstad gedetacheerd worden waardoor je werkomgeving lekker divers is. 

Wat moet jij in huis hebben?

Je bent net HBO of WO afgestudeerd, bent sterk communicatief vaardig en kunt goed rekenen. Eigenlijk ben je dan al binnen ;-)! Wees jezelf als je bij hen op gesprek gaat, overtuig hen van je kunnen en je kunt zo aan de slag.

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Wil je toch eerst meer horen over Novadia en het traineeship? Dan kun je Stijn Krijntjes bellen op +31 6 442 505 75! Je leest op de website van Novadia wat zij jou kunnen bieden wat betreft salaris, reisvergoeding, de reis naar Spanje en nog veel meer. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.