Skip to main content

5x de leukste hotspots deze zomer in Delft

Met de zomer om de hoek wordt het weer tijd om de hele dag te terrassen en heerlijk te genieten van het weer. En waar je dat het beste kan doen? Dat zal ik je vertellen door de vijf leukste hotspots deze zomer aan te wijzen!

Luieren bij ‘t Postkantoor

’t Postkantoor heeft een soort ‘geheime binnenplaats’ waar je de hele dag heerlijk kan vertoeven met een drankje en een hapje. Doordat het een binnenplaats is, is het ook nog eens lekker rustig en chill voor die lazy summerdays.

Begin je ochtend bij Kek

Kek is een kleine koffiebar in Delft die redelijk nieuw is maar al helemaal hot! Je kan er heerlijk ontbijten/lunchen en daarom ideaal om je sunny morning mee te beginnen met je vriendin en daarna samen naar het strand te gaan om de hele dag NIKS te doen. Love it!

Midden in de natuur bij Du midi

Met lekker weer op komst is een fietstochtje naar Du midi een echte aanrader. Geniet onderweg van de mooie natuur en het zonnetje in je rug om daarna op hun heerlijke terras midden in de natuur te genieten. Voor een rustige middag onder genot van wijn en goed eten ben je hier aan het juiste adres!

Mensen kijken op de Beestenmarkt

Zodra het lekker weer wordt, is dit dé plek waar heel Delft zich bevindt. Je kan er heerlijk zitten (mits er nog een plekje is) en je hele dag doorbrengen met verkoelende drankjes. Als je dan klaar bent met terrassen, dan rol je gewoon naar het dichtstbijzijnde restaurantje op de Beestenmarkt om daar je dag af te sluiten.

Wegdommelen in de zon op het Doelenplein

Het Doelenplein is ietsje minder bekend dan de Beestenmark maar zodra je er een keer bent geweest, ben je helemaal verliefd. Het is een wat intiemer kleiner plein maar daarom niet minder leuk. Omringt door verschillende caféetjes kan je heerlijk chillen in de strandstoelen die ze daar hebben staan. Ook hier geldt wees snel!

Benieuwd naar nog meer hotspots in Delft? Kijk dan even op onze hotspots pagina voor de leukste plekjes in Delft.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.