Skip to main content

5 keer de leukste kroegen in Delft!

Een avondje stappen in Delft saai? Zeker niet! Als je een kroegentocht houdt langs deze kroegjes, wordt het sowieso een onvergetelijke avond.

‘t Proeflokaal

Laat de kroegentocht beginnen bij Biercafé ’t Proeflokaal aan de Gasthuislaan. Hier zijn allerlei lekkere speciaalbieren te vinden. De bierkaart wordt vaak aangepast, waardoor je iedere keer weer verrast wordt!

Locus Publicus

Vanaf ’t Proeflokaal loop je binnen vijf minuutjes naar de volgende kroeg: Locus Publicus. Ook dit is een echt biercafé met een uitgebreide bierkaart. Er zijn zo’n veertien verschillende tapbiertjes en tweehonderd bieren op fles. Voor ieder wat wils dus!

Steck

De Steck is een wat grotere bar waar ook wel eens optredens worden georganiseerd. Deze bar vind je aan de Kromstraat, slechts twee minuutjes van Locus Publicus vandaan. Naast biertjes vind je hier ook ciders en veel sterke dranken. Check wel even of er een concertje plaatsvindt op de avond dat je gaat. Dan is het namelijk vaak de bedoeling dat je een kaartje in de voorverkoop koopt. Op gewone clubavonden betaal je vaak entree aan de deur. Op de website vind je de kalender van de Steck.

Bierhuis de Klomp

Kun je nog wel door na de Steck? Ga dan naar Bierhuis de Klomp. Deze kroeg lijkt klein van buiten, maar bestaat uit meerdere ruimtes. Ook hier kun je veel verschillende biertjes proeven, maar ook voor jenevers zit je hier goed. Het adres van Bierhuis de Klomp is Binnenwatersloot 5, zo’n vijf minuten lopen van Steck.

Lorre

Als je de kroegentocht op een dinsdag- of donderdagavond organiseert, kun je eindigen in Lorre. Dit is dé studentendiscotheek in Delft. Tot 04:00 uur ’s ochtends kun je hier de bloemetjes buitenzetten. Zorg wel dat je voor 02:00 binnen bent, want dan sluiten de deuren. Begin dus op tijd met de kroegentocht als je hier wilt eindigen! Bierhuis de Klomp en Lorre zitten erg dicht bij elkaar, dus je bent er zo. Je vindt de discotheek aan de Phoenixstraat.

En als je dan de dag erna hongerig én met een kater op staat, dan hebben wij hier de leukste ontbijtplekjes in Delft en omgeving voor je!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.