Skip to main content
  • Wassenaarstraat - Delft

    Hee Kamerzoekers (m/v),Deze zomer komt in ons mooie huisje op de Wassenaarstraat een kamer vrij voor 2 maanden omdat ik (Loek) op reis ga. We wonen met z'n 4’en (Tom, Harm, Cedric en Loek) in dit huis met riante woonkamer (30+ vierkante meter) en tuin waar we regelmatig met z’n allen een biertje drinken. In de zomer zijn er grotendeels 1 à 2 mensen thuis (drukker rond de OWee).De kamer zelf is ongeveer 15 vierkante meter en de huur bedraagt 360 euro per maand, all in (inc. g/w/l). Hij is beschikbaar vanaf 29 juni t/m 31 augustus. Ben jij geïnteresseerd of wil je evt. meer weten? Stuur dan een berichtje met een stukje over jezelf en wie weet nodigen we je uit op de instemming op 17 juni!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Papsouwselaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Taj Mahalplaats - Delft

Oude Delft - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.